Northwave Multi-App kerékpáros cipő

Ismeretlen szerző
Ismeretlen szerző
2013/11/21
Hirdetés

Sokoldalúan kihasználható bringás cipő, igazi univerzális modell. Városi közlekedés, laza bringás kirándulás vagy edzőtermi spinning? Mindegyikhez kiváló társ lehet ez az új Northwave cipő.

A könnyű, Multifunction talp – mint ahogy a neve is jelzi – igazán jól kihasználható: gyaloglás során is kényelmes viselet, de megfelelő merevsége miatt pedálozás közben is garantálja a jó teljesítményt. A talp mintázata természetes gumiból készült, így síkos talajon sem csúszik meg, de a gyártó arra is odafigyelt, hogy a cipő ne hagyjon fekete nyomot maga után semmilyen felületen – a beltéri (spinning) használat során ez is fontos szempont.

A felsőrész kiemelten jó szellőzést biztosító konstrukció, így akkor is kellemes viseletet biztosít, ha egy terembringán tekersz, és  a menetszél nem hűti a lábadat. A Performance Advanced talpbetét tovább fokozza a kényelmet, a pontos rögzítésről pedig 3 aszimmetrikus tépőzár gondoskodik.

Ez a kedvező árú modell tökéletes „első” bringás cipő: használatával bárki megtapasztalhatja, hogy mennyivel hatékonyabb a tekerés egy igazi kerékpáros cipőben, mint egy sima sportcipőben. 

26.990 Ft-ért a Bikefun viszonteladóknál
Hirdetés
Hirdetés