Northwave h2o extreme téli kamásli

2014/04/22
Hirdetés
Teljesen szigetelt, víz- és szélálló kivitel. Meleg, puha béléssel. A varrások minden szükséges helyen hegesztettek. A zárást oldalsó végig futó zipzárral oldották meg, ami szintén hegesztett, így egy csepp víz sem juthat be. A magasított bokarészen és talpon tépőzáras rögzítés. Gumis talp, sarok és orrrész. Rugalmas bokakiképzés. Felhúzást segítő integrált fülek.
Javasolt fogy. ár: 9 590 Ft.-
Saját tapasztalat: 
Én városi használtban teszteltem. A sárga szín és a fényvisszaverőcsík kiemelt láthatóságot nyújt. Anyaga kellően rugalmas így a felvétellel nem is volt baj. Főleg a vízállósága miatt vettem és ezzel kapcsolatban van egy apróbb negatív észrevételem. Mivel télinek készült, így a melegség is szempont lehetett a gyártásnál, a kamásli kapott egy bolyhos bélést. Ettől tényleg jó meleg lett ellenben a vízállóságnak adott egy pofont. Az történik ugyanis, hogy használat közben alulról némi víz bejut a rendszerbe és a bélés ezt szépen magába szívja. A bélésanyag így szépen lassan átnedvesedik belülről és ettől szépen elázik a cipő. Főleg az orránál, de kisebb mértékben a sarkánál is jelentkezik a probléma. 
Megoldás: ha bringás cipővel használod, akkor a magasított orrész miatt talán nem okoz ez problémát. Ergo: tökéletes élményhez javasolt a bringás, vagy más magas orr gumirozású cipővel hordani. 

 
Hirdetés