Menü

Összes termék a kategóriában

Northwave h2o extreme téli kamásli

Northwave h2o extreme téli kamásli

Teljesen szigetelt, víz- és szélálló kivitel. Meleg, puha béléssel. A varrások minden szükséges helyen hegesztettek. A zárást oldalsó végig futó zipzárral oldották meg, ami szintén hegesztett, így egy csepp víz sem juthat be. A magasított bokarészen és talpon tépőzáras rögzítés. Gumis talp, sarok és orrrész. Rugalmas bokakiképzés. Felhúzást segítő integrált fülek.

Javasolt fogy. ár: 9 590 Ft.-

Saját tapasztalat: 

Én városi használtban teszteltem. A sárga szín és a fényvisszaverőcsík kiemelt láthatóságot nyújt. Anyaga kellően rugalmas így a felvétellel nem is volt baj. Főleg a vízállósága miatt vettem és ezzel kapcsolatban van egy apróbb negatív észrevételem. Mivel télinek készült, így a melegség is szempont lehetett a gyártásnál, a kamásli kapott egy bolyhos bélést. Ettől tényleg jó meleg lett ellenben a vízállóságnak adott egy pofont. Az történik ugyanis, hogy használat közben alulról némi víz bejut a rendszerbe és a bélés ezt szépen magába szívja. A bélésanyag így szépen lassan átnedvesedik belülről és ettől szépen elázik a cipő. Főleg az orránál, de kisebb mértékben a sarkánál is jelentkezik a probléma. 

Megoldás: ha bringás cipővel használod, akkor a magasított orrész miatt talán nem okoz ez problémát. Ergo: tökéletes élményhez javasolt a bringás, vagy más magas orr gumirozású cipővel hordani. 

 

Itt veheted meg.

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • Szerkesztőség 2013.11.18.   15:29

  Szerkesztőség

  A teljesen szigetelt természetesen a felső részre vonatkozik, mivel kerékpáros kamásliról van szó. Alul "lyukas" ahol a az spd vagy bármilyen más stopli kibújik.

  válasz erre...

 • Topy 2013.11.14.   12:26

  Topy

  "Teljesen szigetelt" - akkor vagy nem használható spd pedállal, vagy mégsem teljesen szigetelt, vagy nem tudom :)

  válasz erre...

 • SiMoon 2013.11.14.   09:35

  SiMoon

  Hát a kerékpárboltokban ;) http://bikefun.hu/dealers

  válasz erre...

 • Dénes 2013.11.14.   09:30

  Dénes

  Csak én nem látom, hogy hol lehet megvásárolni?

  válasz erre...