Menü

Összes termék a kategóriában

Marin Attack Trail Pro

Marin Attack Trail Pro

Klikk a képre a galériáért!

A Media Daysen kipróbált bringák közül az egyik személyes kedvenc. Évekkel ezelőtt már szinte temettük a nagy múltú amerikai gyártót, de úgy tűnik, sikerül talpra állniuk. A most kipróbált modell – az enduro kínálatuk csúcsa – is ezt látszik alátámasztani. Egy nagyon agilis és jól kezelhető modellt nyúztam a FleckAlm Trailen… kétszer is átgondoltam, mennyit ér meg a személyi igazolványom (le kell adnia  teszt idejére).

 

Otthonosan mozgott minden helyzetben 

 

A karbon vázas, 27,5”-os kerekekkel szerelt Attack Trail Pro 150 mm rugóútja kellően kisimította a az ösvény gyökeres, köves terepeit. Ráadásul szuper erős és szuper könnyű lett a bringa – ami miatt első körben majd nem sikerült túl is ugranom egy érkezőt. 100 kiló ide vagy oda, de egyszerűen nem bírtam elérni azt a pontot, ahol a váz merevségének határa lenne. 

 

Mit nekem meredély 

 

Geometriájának is köszönhetően egy játékos, jól kezelhető bringa lett, ami az 1×12 hajtással szerelve gyakorlatilag kisebb mászásokra is alkalmas. Bár ezen új hajtás érdekes módon ezen a bringán sem működött 100%-osan, mivel a legnagyobb fokozatban folyamatosan ugrálni kezdett a lánc.

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.