Kellys Stage 90 29"

Ismeretlen szerző
Ismeretlen szerző
2015/04/16
Hirdetés

Felszereltség

Váz Villa
Merev, alu
tapered (1-1/8" - 1,5") fejcső
Váz rugóstag: nincs
Lock-out: Nincs
12 mm tengely
Rock Shox Reba
Külső csillapítás állítási opció
Lock-out: van, kormányról vezérelhető
Villa rugóút: 0-120mm
15 mm tengely
   
Fék Váltó
Shimano Deore
hidraulikus tárcsafék
160mm- 160 mm rotor
Shimano Deore XT
   
Hajtómű Kormány
Shimano Deore XT szélesség:640-720mm között

Szubjektív vélemények

Ádám

Szuper xc gép, versenyre és túrára is király. Lejtős, rázós szakaszon több rutint igényel a kezelése - a nyereg gyors zár hiánya (amit egyébként filléres dolog kicserélni) sem segített, hogy egy baráti túrán rákészülhessek a lejtős szakaszokra. Viszont, ha abból indulunk ki hogy ez első sorban xc gép, akkor nem érheti szó a ház elejét emiatt.  Megjelenésre kétség kívül az egyik legletisztultabb, vagány eleganciával megáldott darab. A kormányról vezérelhető lockout kezelése ennél tetszett a legjobban, könnyű és kényelmes, bár tapasztaltabbak szerint hajlamos hamar tönkremenni a műanyag kezelőszerv.

Cicabetty

Nagyon komfortos, könnyű vázú, felfelé könnyedén tekerhető kerékpár. A 29-es kerekek átsegítik minden akadályon, ezért mindenféle terepen megállja a helyét. XC versenyzésre tökéletesen alkalmas.

Kis Dzsoni

Az egyedüli probléma a cockpit ergonómiájával volt. A Shimano váltókarok és a rockshox lock out kar ugyanis nem kompatibilis egymással és így nem lehet őket teljesen összeilleszteni. Fáradékonyabb kezűeknek a szivacsos crank bothers kényelmes fogást biztosít. Közepes tudású bringást is hazai terepeken bárhol elvisz ez a paripa. Az összes tesztelt bringa közül ez volt a legprofibb verseny xc gép. Robbanékony és játékos, nem volt olyan stabil, mint a Cube Reaction és talán jobb technikai tudást is igényel, de igazán élvezhető, parádés bringa.

Kimura

Egy vérbeli xc-maraton versenygép. Nincs sok mindent hozzátenni, minden körülmények között tökéletesen teljesít. Remekül halad, könnyű, szép. Komoly felhasználóknak.

Vertich Tomi

Kényelmes a rövid meredek és hosszú egyenletes mászásoknál. Lefelé szépen lehet terelni. Nagyon jól el van találva a bringa összhangja, igazi versenygép.

 

 

Teszteltük: Klikk ide!
Hol kapható?
Hirdetés
Hirdetés