Kellys Stage 90 29"

2015/04/16
Hirdetés
Felszereltség
Váz Villa Merev, alu tapered (1-1/8" - 1,5") fejcső Váz rugóstag: nincs Lock-out: Nincs 12 mm tengely Rock Shox Reba Külső csillapítás állítási opció Lock-out: van, kormányról vezérelhető Villa rugóút: 0-120mm 15 mm tengely     Fék Váltó Shimano Deore hidraulikus tárcsafék 160mm- 160 mm rotor Shimano Deore XT     Hajtómű Kormány Shimano Deore XT szélesség:640-720mm között Szubjektív vélemények
Ádám
Szuper xc gép, versenyre és túrára is király. Lejtős, rázós szakaszon több rutint igényel a kezelése - a nyereg gyors zár hiánya (amit egyébként filléres dolog kicserélni) sem segített, hogy egy baráti túrán rákészülhessek a lejtős szakaszokra. Viszont, ha abból indulunk ki hogy ez első sorban xc gép, akkor nem érheti szó a ház elejét emiatt.  Megjelenésre kétség kívül az egyik legletisztultabb, vagány eleganciával megáldott darab. A kormányról vezérelhető lockout kezelése ennél tetszett a legjobban, könnyű és kényelmes, bár tapasztaltabbak szerint hajlamos hamar tönkremenni a műanyag kezelőszerv.
Cicabetty
Nagyon komfortos, könnyű vázú, felfelé könnyedén tekerhető kerékpár. A 29-es kerekek átsegítik minden akadályon, ezért mindenféle terepen megállja a helyét. XC versenyzésre tökéletesen alkalmas.
Kis Dzsoni
Az egyedüli probléma a cockpit ergonómiájával volt. A Shimano váltókarok és a rockshox lock out kar ugyanis nem kompatibilis egymással és így nem lehet őket teljesen összeilleszteni. Fáradékonyabb kezűeknek a szivacsos crank bothers kényelmes fogást biztosít. Közepes tudású bringást is hazai terepeken bárhol elvisz ez a paripa. Az összes tesztelt bringa közül ez volt a legprofibb verseny xc gép. Robbanékony és játékos, nem volt olyan stabil, mint a Cube Reaction és talán jobb technikai tudást is igényel, de igazán élvezhető, parádés bringa.
Kimura
Egy vérbeli xc-maraton versenygép. Nincs sok mindent hozzátenni, minden körülmények között tökéletesen teljesít. Remekül halad, könnyű, szép. Komoly felhasználóknak.
Vertich Tomi
Kényelmes a rövid meredek és hosszú egyenletes mászásoknál. Lefelé szépen lehet terelni. Nagyon jól el van találva a bringa összhangja, igazi versenygép.

 

 
Teszteltük: Klikk ide! Hol kapható?
Hirdetés