Menü

Összes termék a kategóriában

Mozgásvilág

Kellys Gibon 70

Kellys Gibon 70

Klikk a képre a galériáért!

Felszereltség

Váz

Merevfarú alu
tapered (1-1/8" - 1,5") fejcső
12 mm tengely

Villa

Rock Shox Revelation 1000
lock-out: igen, villáról vezérelhető
rugóut: 130 mm
15 mm tengely

Váltó

Shimano SLX

Fék

Shimano SLX
hidraulikus tárcsafék
első rotor: 180 mm
hátsó rotor: 180 mm

Hajtómű

Shimano SLX

  

Szubjektív vélemények

KisDzsoni

A tesztelés során a kedvencemmé vált ez a merevfarú, 27,5-ös, 2,8 colos plusz méretű kerekekkel felszerelt trail bringa. A szélesebb gumik olyan tapadást biztosítottak, hogy bárhol kényelmesen felkapaszkodtam, amihez az 1 x 11-es váltó is tökéletesen passzolt. Lefele maga volt a tökély. A ballonos gumikat ha olyan 1,5 bárra leengedjük majdnem, hogy fullys érzést biztosítanak. A bringával lendületesen, könnyedén lehetett bármilyen technikai terepen szakítani. A szélesebb gumiknak és az 1 x 11-nek egy hátránya van, az pedig a végsebességben mutatkozik meg. Ezzel a karakterisztikával nem lehet sebességi rekordokat döntögetni, lapos, egyenes szakaszokon a Gibon a sor végére szorul. Aki sebességi rekordra hajt, ne válassza ezt mindenki más imádni fogja.

Paraferee

Egy mindenes bringa. amivel kellemesen túrázhatsz, lefelé játszhatsz, de egy össztelósnál kevesebb karbantartás igénye van és felfelé sem szenvedsz túlságosan meg vele. A plusszos gumik egyszerre nyújtanak extra komfortot lefelé, és vesznek el a robbanékonyságból. Technikás, köves terepen sem kell aggódnia azoknak, akik kevésbé ügyesek, hisz a ballonos kerekek sok, nagyon sok tűrést adnak. Felfelé és síkon lassabbak leszünk, de ha amúgy sem akarunk versenyezni, csak élvezetből bringázunk, nem is vesszük észre. A tesztelt modellek közül ezt nagyon vittem volna...

Viola

Kompromisszummentes, szuper kényelmes és nagyon jól irányítható kerékpár, de nem versenygép. Mászásnál is jól szerpelt, lefelé pedig kifejezetten élvezet volt.

Részletek, ár, satöbbi...

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.