Menü

Összes termék a kategóriában

Mozgásvilág

Kellys Eraser 90 27'5"

Kellys Eraser 90 27'5

Klikk a képre a galériáért!

Felszereltség

Váz Villa
Fully, karbon
tapered (1-1/8" - 1,5") fejcső
Váz rugóstag: 155-180 mm
Lock-out: Van, 
12 mm tengely
ROCK SHOX Pike RC
Külső csillapítás állítási opció
Lock-out: van 
Villa rugóút: 160 mm
15 mm tengely
   
Fék Váltó
Sram Guide
hidraulikus tárcsafék
180mm- 180 mm rotor
Sram X1 - 11
   
Hajtómű Kormány
Sram X1 szélesség: 720mm felett

Szubjektív vélemények

Vertich Tomi

Endurozásra eszméletlen jó élményt nyújt. A rúgó út több mint elég. Egy negatívuma van az pedig a nyeregcső (KS Lev Integra) ami néha lent ragad. Mindenkinek ajánlom aki szeret csapatni lefelé.

Paraferee

Bár a tesztre megkapott bringa nem a méretem volt, így is jól érezhető volt, hogy felfele is lehet vele haladni - bár nagy rugóútú kerékpár, lehet vele tekerni. Lefele pedig isteni játék. A gigantikusan széles kormányokat még az én széles vállaimmal és hosszú kezeimmel is szokni kellett, de az is biztos, hogy semmi nem csavarja ki a kezeimből. Véleményem szerint AM, vagy könnyed ENDURO tekerésekre ideális választás.

Kimura

Egy fantasztikusan jó élménybringa. Felfelé a nagyobb gumik miatt kicsit lomha egy xc bringához képest, de kategóriájában eddig ez volt a legjobb mászóképességgel rendelkező bringa amin ültem. Az 1szer11-es rendszerrel a tesztkörön bárhol el tudtam vele közlekedni, felfelé is. Egységes szép design, karbon váz, remek alkatrészek. Egyedül az ára borsos kicsit, de ha egyetlen bringának akarod, amit nem cserélsz le másfél év múlva, akkor mindenképpen megéri. Úgy vagyok ezzel, mint a Trek Fuel Ex-el, vagy a GT Sensorral hogy, ha csak egy bringám lenne, akkor ezt választanám. 

Simoon

Nagyon magas, de enduronál ez nem hiba. Váltókarokat nem tudom megszokni, lefelé és felfelé is nyomni kell, ami erősen szokatlan. A nyeregcső időnként elfelejt visszajönni - ezt menet közben pici játékkal lehet orvosolni, de bosszantó. A hátsó rugóstag kifejezetten merevvé is állítható menet közben, ami enduronál szokatlan, de átlagos amatőr felhasználó számára mindenképp előny.

 

 

Teszteltük: klikk ide!

Hol kapható?

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.