Cube Touring Pro Hír

2016/05/25
Hirdetés
Specifikáció Váz Aluminium Superlite Trekking Comfort IC Double Butted
         Villa SR Suntour NEX
         Kerék Cube SX24 Schwalbe Spicer, Active, 40x622  
Hajtás FSA No.10  
  Váltó Shimano Altus RD-M310/SL-M310.  
  Fék
Tektro HD-M290 Hydr. tárcsa  
Nyereg Selle Royal Freccia
  Súly 16,3 kg
   
 
KisDzsoni szerint... A Cube Touring túra kerékpárja magasra tette a lécet. Bátor választás a színe, nekünk teljesen bejött. Tedd bármelyik másik bringa mellé és viszonylag kevesen szavaznának majd másikra. Az egyetlen márka aki színre festett villával árulja még az olcsóbb kategóriás kerékpárjait is. 
 
Cube-Touring-Pro-2-23.JPG
 
Városi felhasználásra is tökéletes, nem csak a megjelenése miatt, hanem amiatt is, hogy hozza az összes előírt felszerelést, még a csengőt is. A vezetékek a vázban futnak, a csomagtartó strapabíró és elegáns. Szériatartozék az agydinamós lámpa. Itt találtuk az egyetlen mini zavaró tényezőt. A dinamó vezetéke a váz és a lámpa között kötetlenül lifeg, ami egyrészt nem szép, másrészt könnyen beleakadhat valamibe, sőt hibás összeszerelés esetén még kanyarodáskor is szakadhat.
Ami a Crossnál meglepő, az a német Cube-nál már elvárt, miszerint, hogy minden apró részletre figyeljenek. A Cube az említett apró kivétellel teljesíti is. A hátsó villára rögzített kitámasztó igen praktikus és szép megoldás. 
 
Cube-Touring-Pro-23-54.JPG
 
Suna szerint... Tökéletes. Ez a kerékpár nagyszerűen teljesíti azokat az elvárásokat, amik fontosak számomra egy kerékpáron. Elegáns, de mégis feltűnő szín, szép váz kialakítás. Kényelmes nyereg és cockpit, illetve mindennel fel van szerelve ahhoz, hogy a boltból kitolva azonnal rá lehessen pattani. Agydinamós lámpával, sárvédővel és gumipókos csomagtartóval szerelték.
  
Cube-Touring-Pro-35-51.JPG
 
A masszív csomagtartó boros palackok és egy sikeres est végén hölgyek szállítására tökéletes. Röviden: Kell.
 
Hirdetés