Menü

Összes termék a kategóriában

Cube Touring EXC

Cube Touring EXC

Klikk a képre a galériáért!

Specifikáció

Váz

Alu Superlite Trekking Comfort Double Butted
 

        

Villa

SR Suntour NEX

        

Kerék

Cube SX24
Schwalbe Spicer, Active, 40x622
 

Hajtás

FSA No.10
 

 

Váltó

Shimano Alivio/XT, Altus váltókarok
 

 

Fék

Shimano BR-M355 Hidraulikus tárcsafék (160/160)
 

Nyereg

Selle Royal Freccia

 

Súly

16,4 kg

   

 

CicaBetty szerint...

Aki megbízható és komoly felszereltségű kerékpárt keres, ne is menjen tovább, ezen a modellen mindent megtalál, ami kategóriája kiemelkedő darabjává teszi.

Robosztus, erőt sugárzó váza látványra is masszív, megbízható kerékpár benyomását kelti és ez az érzés menet közben is megerősödik. Az összeszerelés és a választott alkatrészek mind-mind hozzájárulnak ehhez az összképhez. Ami a legjobb az egészben, hogy ahogy a kerékpárt kihoztad a szaküzletből, azonnal használatba is veheted, hiszen fel van szerelve agydinamós, automatikusan bekapcsoló első-hátsó lámpával, macskaszemekkel, a külsőgumin fényvisszaverő csíkkal és még a csengő is alaptartozék. Az alkatrészválasztás javára lehet írni azt is, hogy klasszikus geometriája és kialakítása ellenére az összkép abszolút modern és fiatalabb kerékpárosokhoz is passzolni fog.

 

Cube-Touring-EXC-20-.JPG

 

Hétköznapi-, vagy akár alkalmi elegáns ruházatod épségéért és tisztaságáért a csillogó fekete sárhányók és az átlátszó láncvédő, illetve a cipőtalpat kímélő, rücskös gumis pedál felelnek. Erős csomagtartója 25 kg teherbírású, így nem szükséges hátizsákkal, vagy táskával vacakolnod. Kitámasztóját a láncvilla hátuljára rögzítették, így lenyitott állapotban sem fog összeakadni a pedálokkal, ha valamiért hátrébb kéne tolnod a leállított kerékpárt.

 

Cube-Touring-EXC-32-.JPG

 

Kialakítása hosszabb távú kerékpártúrákra is alkalmassá teszi, az egyenes testtartás kíméli a hátat, a komfortos nyergen pedig még sok-sok kilométer után sem kezd el zsibbadni a hátsónk. A rozsdabarna festés is hangsúlyozza komolyságát (ráadásul a Suntour villa is színrefújt) és valószínűleg a neki szánt célcsoportot is telibe találja visszafogott, ámde mégis elegáns megjelenésével.

Specifikációk, ár, részletek

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.