Cube Touring EXC Hír

2016/05/25
Hirdetés
Specifikáció Váz Alu Superlite Trekking Comfort Double Butted  
         Villa SR Suntour NEX
         Kerék Cube SX24 Schwalbe Spicer, Active, 40x622  
Hajtás FSA No.10  
  Váltó Shimano Alivio/XT, Altus váltókarok  
  Fék Shimano BR-M355 Hidraulikus tárcsafék (160/160)  
Nyereg Selle Royal Freccia
  Súly 16,4 kg
   
 
CicaBetty szerint... Aki megbízható és komoly felszereltségű kerékpárt keres, ne is menjen tovább, ezen a modellen mindent megtalál, ami kategóriája kiemelkedő darabjává teszi.
Robosztus, erőt sugárzó váza látványra is masszív, megbízható kerékpár benyomását kelti és ez az érzés menet közben is megerősödik. Az összeszerelés és a választott alkatrészek mind-mind hozzájárulnak ehhez az összképhez. Ami a legjobb az egészben, hogy ahogy a kerékpárt kihoztad a szaküzletből, azonnal használatba is veheted, hiszen fel van szerelve agydinamós, automatikusan bekapcsoló első-hátsó lámpával, macskaszemekkel, a külsőgumin fényvisszaverő csíkkal és még a csengő is alaptartozék. Az alkatrészválasztás javára lehet írni azt is, hogy klasszikus geometriája és kialakítása ellenére az összkép abszolút modern és fiatalabb kerékpárosokhoz is passzolni fog.
 
Cube-Touring-EXC-20-.JPG
 
Hétköznapi-, vagy akár alkalmi elegáns ruházatod épségéért és tisztaságáért a csillogó fekete sárhányók és az átlátszó láncvédő, illetve a cipőtalpat kímélő, rücskös gumis pedál felelnek. Erős csomagtartója 25 kg teherbírású, így nem szükséges hátizsákkal, vagy táskával vacakolnod. Kitámasztóját a láncvilla hátuljára rögzítették, így lenyitott állapotban sem fog összeakadni a pedálokkal, ha valamiért hátrébb kéne tolnod a leállított kerékpárt.
 
Cube-Touring-EXC-32-.JPG
 
Kialakítása hosszabb távú kerékpártúrákra is alkalmassá teszi, az egyenes testtartás kíméli a hátat, a komfortos nyergen pedig még sok-sok kilométer után sem kezd el zsibbadni a hátsónk. A rozsdabarna festés is hangsúlyozza komolyságát (ráadásul a Suntour villa is színrefújt) és valószínűleg a neki szánt célcsoportot is telibe találja visszafogott, ámde mégis elegáns megjelenésével.
Hirdetés