Cube Stereo 160 Super HPC 27,5" Hír

2015/04/16
Hirdetés
Felszereltség
Váz Villa Fully, alu  Belső kábelezés Egyenes testtartás tapered (1-1/8" - 1,5") fejcső 12 mm tengely
Fox 36 Float 27,5 RC2 FIT Külső csillapítás állítási opció Lock-out: nincs Villa rugóút: 155-180 mm 15 mm tengely

 
    Fék Váltó Shimano XTR hidraulikus tárcsafék 180mm- 180 mm rotor Shimano XTR     Hajtómű Kormány Shimano XTR szélesség: 720mm felett     Nyeregcső   Kormányról vezérelhető, teleszkópos      
Szubjektív vélemények   SiMoon Remek játékszer, elsőre kakasülős érzés volt, de a nyeregmagasság variálásával minden szituációban kényelmessé tehető. Mászni és túrázni ne ezt válaszd, mert nem arra való.
Kimura Egy abszolút csúcsgépről beszélünk, amit a Medves-Karancs vidékén nem lehetett teljesen kihasználni.. Ki kéne vinni Ausztriába, vagy egy itthoni dh versenyre. XTR felszereltség, karbon váz, mindenből a legjobb cuccok, egyszerűen remek. Nincs sok mindent hozzátenni.
Paraferee Meglepően jól tekerhető kerékpár. A felfeléken nem egy robbanékony gép, de megoldható vele a mászás. Lefelé viszont ereszd el a hajam. Nagyon jól kezelhető brutál jó enduro gép.
Vertich Tomi Nagyon jó élményt nyújt a lefeléken és felfelé is kényelmesen lehet vele haladni. A 2x11es váltásnak köszönhetően szinte mindenhol fel lehet vele tekerni. Két negatívuma van a kerékpárnak az egyik a nyeregcső, ami az illesztésnél kicsit kotyog oladlirányba, a másik a fék, amit mondjuk Sram Guide-ra cserélnék.
Teszteltük: Klikk ide! Hol kapható?
Hirdetés