Cube Stereo 120 HPA Race Hír

2017/04/28
Hirdetés
Felszereltség Váz
Összteleszkópos alu tapered (1-1/8" - 1,5") fejcső 12 mm tengely
Villa
Manitou Minute TS  lock-out: kormányról vezérelhető rugóut: 120 mm 15 mm tengely
Rugóstag
Manitou Radium Expert RL
Váltó
Shimano SLX
Fék
Shimano XT hidraulikus tárcsafék első rotor: 180 mm hátsó rotor: 180 mm

  
Szubjektív vélemények Paraferee
Egy nagyon jó all-mountain/xc maraton bringa... lenne, ha a teleszkóp és tag nem rondítana bele az összképbe. Sajnos mind a Manitou Minute villa, mind a Manitou Radium Expert rugóstag borzalmasan mozog, szinte már akadozva. Ha többet fújtam bele akkor szinte meg sem indultak, ha kevesebbet, mint ideális lenne, akkor meg akadoztak. Ennek ellenére érezhető volt, hogy a picit hosszabb felsőcső miatt nagyon jól mászik a kerékpár, a szűkebb, technikásabb ösvényeken is jól irányítható maradt, bár pont ezen hossza miatt veszít játékosságából. A megcélzott felhasználásra, XC maratonra ideális lehet, csak indításnak rögtön cseréljétek le a villát és a tagot. Súlyosabb riderek (90+ kg) arra is figyeljenek, hogy a gyári kerékszett picit gyenge.
SiMoon
Ha szerinted felfelé mászni hülyeség, a bringázás a lefelé zúzásról szól, akkor a Cube Stereo Neked való. Nagyon meredek mászásnál hajlamos emelgetni az orrát, persze nem annyira, hogy ezt ne lehetne súlypont-helyezgetéssel megoldani.

Technikás és gyors lefeléken kifejezetten biztonságosan lehet vele suhanni és még akkor sem kényelmetlen, ha hülye tesztelőként belockolva hagod az első villát :) Amúgy a hátsó rugóstag lock-outja picit nehezen állt kézre, ha mászás és ereszkedés közben szerettem volna állítani.
Vertich Tamás
Maratontra, hosszútávra sotteres utakra kiválóan alkalmas.
Hirdetés