Menü

Összes termék a kategóriában

Mozgásvilág

Cube Stereo 120 HPA Race

Cube Stereo 120 HPA Race

Klikk a képre a galériáért!

Felszereltség

Váz

Összteleszkópos alu
tapered (1-1/8" - 1,5") fejcső
12 mm tengely

Villa

Manitou Minute TS 
lock-out: kormányról vezérelhető
rugóut: 120 mm
15 mm tengely

Rugóstag

Manitou Radium Expert RL

Váltó

Shimano SLX

Fék

Shimano XT
hidraulikus tárcsafék
első rotor: 180 mm
hátsó rotor: 180 mm

  

Szubjektív vélemények

Paraferee

Egy nagyon jó all-mountain/xc maraton bringa... lenne, ha a teleszkóp és tag nem rondítana bele az összképbe. Sajnos mind a Manitou Minute villa, mind a Manitou Radium Expert rugóstag borzalmasan mozog, szinte már akadozva. Ha többet fújtam bele akkor szinte meg sem indultak, ha kevesebbet, mint ideális lenne, akkor meg akadoztak. Ennek ellenére érezhető volt, hogy a picit hosszabb felsőcső miatt nagyon jól mászik a kerékpár, a szűkebb, technikásabb ösvényeken is jól irányítható maradt, bár pont ezen hossza miatt veszít játékosságából. A megcélzott felhasználásra, XC maratonra ideális lehet, csak indításnak rögtön cseréljétek le a villát és a tagot. Súlyosabb riderek (90+ kg) arra is figyeljenek, hogy a gyári kerékszett picit gyenge.

SiMoon

Ha szerinted felfelé mászni hülyeség, a bringázás a lefelé zúzásról szól, akkor a Cube Stereo Neked való. Nagyon meredek mászásnál hajlamos emelgetni az orrát, persze nem annyira, hogy ezt ne lehetne súlypont-helyezgetéssel megoldani.

Technikás és gyors lefeléken kifejezetten biztonságosan lehet vele suhanni és még akkor sem kényelmetlen, ha hülye tesztelőként belockolva hagod az első villát :) Amúgy a hátsó rugóstag lock-outja picit nehezen állt kézre, ha mászás és ereszkedés közben szerettem volna állítani.

Vertich Tamás

Maratontra, hosszútávra sotteres utakra kiválóan alkalmas.

Részletek, ár, satöbbi...

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.