Cube Reaction GTC Pro 29"

Ismeretlen szerző
Ismeretlen szerző
2015/04/16
Hirdetés

Felszereltség

Váz Villa
Merev váz, karbon 
Belső kábelezés
Kormányra dőlt testtartás
tapered (1-1/8" - 1,5") fejcső
12 mm tengely

Manitou Marvel TS Air
Külső csillapítás állítási opció
Lock-out: van, kormányról vezérelhető
Villa rugóút: 0-120mm
15 mm tengely

 

   
Fék Váltó
Shimano Deore
hidraulikus tárcsafék
180mm- 160 mm rotor
Shimano XT
   
Hajtómű Kormány
Shimano XT szélesség: 720mm felett

   

Szubjektív vélemények
 
SiMoon
Szuper gyors és kezes, merev gép, meglepően jó lejtős tulajdonságokkal. Mászni nagyon hatékonyan lehet vele, akár belockolt, akár kiengedett villával. Váltása gyors és pontos.     

CicaBetty
Felfelé kicsit lomhának találtam, talán köszönhető ez a 19-es váznak, amely számomra elég nagy, lefelé viszont nagyon pontosan és komfortosan veszi az akadályokat, a hátulja sem pattog. Élvezetes vele a lejtőzés terepen és aszfalton is.

KisDzsoni
A 19-es vázméret is megfelelt a 176 cm-es magasságomhoz, de azt gondolom, hogy nálam magasabb embereknek is megfelelő lenne, így kiváló választás lehet különböző magasságú bringásoknak. Nagyon stabil érzés volt vele bringázni.

Paraferee
Extrém merev váz. A méretemben érkezett két merevfarú kerékpár közül ezt éreztem a legfeszesebbnek. Azt leszámítva, hogy magam részéről jobban szeretem a komfortot, ha versenyzésről lenne szó, biztos hogy a Reactiont választanám a robbanékonysága miatt.

Vertich Tomi
Lényegében egy jól összerakott bringáról van szó. A váz geometriája abszolút versenyzésre tervezett. A kiegészítők is jól vannak összeválogatva, esetleg a tárcsát lehetne cserélni, hogy mindenféle fékbetétet lehessen bele rakni, de ez is csak megszokás kérdése.

Teszteltük: Klikk ide!
Hol kapható?
Hirdetés
Hirdetés