Cube Reaction GTC Pro 29" Hír

2015/04/16
Hirdetés
Felszereltség
Váz Villa Merev váz, karbon  Belső kábelezés Kormányra dőlt testtartás tapered (1-1/8" - 1,5") fejcső 12 mm tengely
Manitou Marvel TS Air Külső csillapítás állítási opció Lock-out: van, kormányról vezérelhető Villa rugóút: 0-120mm 15 mm tengely

 
    Fék Váltó Shimano Deore hidraulikus tárcsafék 180mm- 160 mm rotor Shimano XT     Hajtómű Kormány Shimano XT szélesség: 720mm felett    
Szubjektív vélemények   SiMoon Szuper gyors és kezes, merev gép, meglepően jó lejtős tulajdonságokkal. Mászni nagyon hatékonyan lehet vele, akár belockolt, akár kiengedett villával. Váltása gyors és pontos.     
CicaBetty Felfelé kicsit lomhának találtam, talán köszönhető ez a 19-es váznak, amely számomra elég nagy, lefelé viszont nagyon pontosan és komfortosan veszi az akadályokat, a hátulja sem pattog. Élvezetes vele a lejtőzés terepen és aszfalton is.
KisDzsoni A 19-es vázméret is megfelelt a 176 cm-es magasságomhoz, de azt gondolom, hogy nálam magasabb embereknek is megfelelő lenne, így kiváló választás lehet különböző magasságú bringásoknak. Nagyon stabil érzés volt vele bringázni.
Paraferee Extrém merev váz. A méretemben érkezett két merevfarú kerékpár közül ezt éreztem a legfeszesebbnek. Azt leszámítva, hogy magam részéről jobban szeretem a komfortot, ha versenyzésről lenne szó, biztos hogy a Reactiont választanám a robbanékonysága miatt.
Vertich Tomi Lényegében egy jól összerakott bringáról van szó. A váz geometriája abszolút versenyzésre tervezett. A kiegészítők is jól vannak összeválogatva, esetleg a tárcsát lehetne cserélni, hogy mindenféle fékbetétet lehessen bele rakni, de ez is csak megszokás kérdése.
Teszteltük: Klikk ide! Hol kapható?
Hirdetés