Menü

Összes termék a kategóriában

Cube AMS 100 C:62 SLT 29

Cube AMS 100 C:62 SLT 29

Összteleszkópos álomkerékpár 10,55 kg össztömeggel. Exkluzív versenykerékpár terepre AMS felfüggesztéssel, villámgyors karbonvázzal, high-end XTR 11 sebességes hajtással és Foax Factory teleszkóp-alaktrészekkel. 

Az Adwanced Twin Mould technológiára épített C:62-es karbonváz fantasztikusan könnyű és hihetetlenül merev. A hátsó felfüggesztés módjának köszönhetően bőven marad hely a belső vázháromszögben a kulacsnak is. Az Efficient Ride Control technológia gondoskodik arról, hogy a 100mm rugóút minden vázméretnél ugyanazt a komfortot nyújtsa. Az AMS 100-ban rejlő valamennyi technológiai fejlesztés, az alaktrészek és kiegészítők utolsó darabja is egyazon célért vannak: hogy a versenytársak csak a hátsó kereket lássák.

Az alkatrészek kiválogatásánál a Cube mérnökei nem elégedtek meg a legjobbnál rosszabbal. Az XTR 2x11-es hajtás és a Fox Factory teleszkóp-alkatrészek magukért beszélnek. Az XTR M9000 fékek hatékonyan lassítják a fenevadat szükség esetén, míg a csúcskategóriás DT Swiss CSW MA 3.9 kerékszett képes a legintenzívebb gyorsulásra is. Vérbeli versenyparipa.

Specifikációk, ár, részletek

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.