Menü

Összes termék a kategóriában

Cross Avalon

Cross Avalon

Klikk a képre a galériáért!

Specifikáció

Váz

700c Alu

        

Villa

Suntour SP13-NEX-P-700C

        

Kerék

X-Pert X3 duplafalú felni
Schwalbe Road Cruiser 37-622 reflex

Hajtás

Shimano AFCM171C888X3
 

 

Váltó

Shimano FD-M191M3
Shimano Altus 9 fokozat
 

 

Fék

Promax TX123D
 

Nyereg

San Marco Milano

 

Súly

 

   

 

KisDzsoni szerint...

A legnagyobb meglepetést a Cross márka kerékpárjai okozták. A bolgár gyártó ugyanis teljes egészében a német piacra fejleszti termékeit, ami első ránézésre meglátszik rajtuk.

 

Cross-Avalon-30-.JPG

 

Az Avalon Gent kerékpár színre visszafogott, de a felszereltségét illetően egyáltalán nem. A legjobban felszerelt példányok tőlük kerültek ki. Külön kiemelendő, a Trelock agydinamós lámpa, aminek a vezetékeit szépen eldugták, lefogatták csakúgy, mint a bowdeneket. Sehol sem lóg ki egy picit sem. Az egyik bringa ami teljes egészében KRESZ kompatibilis, hiszen minden, még a csengő is megtalálható rajta ami szükséges ahhoz, hogy forgalomban közlekedhessünk. Sőt, a szép, ámde strapabíró csomagtartó még egy integrált pumpát is tartalmaz. 

Érzésre sokkal sportosabbaknak hat, mint az elsőre gondolnánk. Ahhoz, hogy még tökéletesebb legyen, nekem már csak a tárcsafék hiányzik. 

Ezzel a paripával egyszerűen teljesíthető a nyeregre biggyesztett szlogen: Ride more, drive less. 

 

Cross-Avalon-32-.JPG

 

Suna szerint...

Letisztult, hűvös minőséget keltő megjelenés távolról... majd valódi minőségérzet, szép fényezés, trendi dizájn és átgondoltság közelről is.

Minden csavar a helyén, komfortos cockpit (váltó könnyen elérhető és kezelhető, a kormány megfelelő szélességű), a nyerget cserélném (számomra kicsinek bizonyult, természetesen ez biológiai adottságtól függő tényező) a többi alkatrész teljesen rendben van. Váltó pontos, kézhez áll. Láncvédő, agydinamó még a "bizniszmeneknek" is komofortos utazó társsá teheti a mindennapokban. Hosszabb túrákon a Schwalbe gumikon biztos a száguldás, a hátsó csomagtartóra pedig egy délutáni piknik kellékeit is bátran felpakolhatjuk.

Specifikációk, ár, részletek

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.