Cross Avalon Hír

2016/05/25
Hirdetés
Specifikáció Váz 700c Alu
         Villa Suntour SP13-NEX-P-700C
         Kerék X-Pert X3 duplafalú felni Schwalbe Road Cruiser 37-622 reflex
Hajtás Shimano AFCM171C888X3  
  Váltó Shimano FD-M191M3 Shimano Altus 9 fokozat  
  Fék Promax TX123D  
Nyereg San Marco Milano
  Súly  
   
 
KisDzsoni szerint... A legnagyobb meglepetést a Cross márka kerékpárjai okozták. A bolgár gyártó ugyanis teljes egészében a német piacra fejleszti termékeit, ami első ránézésre meglátszik rajtuk.
 
Cross-Avalon-30-.JPG
 
Az Avalon Gent kerékpár színre visszafogott, de a felszereltségét illetően egyáltalán nem. A legjobban felszerelt példányok tőlük kerültek ki. Külön kiemelendő, a Trelock agydinamós lámpa, aminek a vezetékeit szépen eldugták, lefogatták csakúgy, mint a bowdeneket. Sehol sem lóg ki egy picit sem. Az egyik bringa ami teljes egészében KRESZ kompatibilis, hiszen minden, még a csengő is megtalálható rajta ami szükséges ahhoz, hogy forgalomban közlekedhessünk. Sőt, a szép, ámde strapabíró csomagtartó még egy integrált pumpát is tartalmaz. 
Érzésre sokkal sportosabbaknak hat, mint az elsőre gondolnánk. Ahhoz, hogy még tökéletesebb legyen, nekem már csak a tárcsafék hiányzik. 
Ezzel a paripával egyszerűen teljesíthető a nyeregre biggyesztett szlogen: Ride more, drive less. 
 
Cross-Avalon-32-.JPG
 
Suna szerint... Letisztult, hűvös minőséget keltő megjelenés távolról... majd valódi minőségérzet, szép fényezés, trendi dizájn és átgondoltság közelről is.
Minden csavar a helyén, komfortos cockpit (váltó könnyen elérhető és kezelhető, a kormány megfelelő szélességű), a nyerget cserélném (számomra kicsinek bizonyult, természetesen ez biológiai adottságtól függő tényező) a többi alkatrész teljesen rendben van. Váltó pontos, kézhez áll. Láncvédő, agydinamó még a "bizniszmeneknek" is komofortos utazó társsá teheti a mindennapokban. Hosszabb túrákon a Schwalbe gumikon biztos a száguldás, a hátsó csomagtartóra pedig egy délutáni piknik kellékeit is bátran felpakolhatjuk.
Hirdetés
Hirdetés
teaser_img_alt
cta_newsletter_logo_alt
Ez is tetszeni fog
Hirdetés
Hirdetés