Zárd a Balatonnál a mountain bike szezont! Hír

X-trame
2015/10/05
Balatonfűzfőn fejeződik be a háromfordulós Nyugat Maraton kupa, amit tekinthetünk a maraton szezon zárásának is
Hirdetés

Balatonfűzfőn fejeződik be a háromfordulós Nyugat Maraton kupa, amit tekinthetünk a maraton szezon zárásának is, hiszen ez után más maratoni megmérettetésre nincs lehetőség idén. Október 11-én a hobby távval kiegészülve immáron négy távon mérkőzhetnek a résztvevők.

A sorozat utolsó futamára az időjárás előrejelzés jelenleg igazi őszi montis idővel kecsegtet, ami igazán szép emléket biztosít a szezonzárásra.

 

Nyugat-Maraton Kupa Forrás: x-trame.hu
Nyugat-Maraton Kupa
Kép forrása: x-trame.hu

 

Távok

Az idén debütáló hobby táv az eplényi és szarvaskúti versenyeken jellemzően a gyerekek és a teljesen amatőr bringások körében volt népszerű. A koncepció ezúttal is hasonló, egy alig 5 kilométeres pályán kell három kört teljesíteni azoknak, akik a legrövidebb távot tűzték ki célul.

A 30 kilométeres rövid, az 56 kilométere közép és a 85 kilométeres hosszú távok a Balaton-felvidék legszebb helyeinek érintésével kanyarognak.

 

A verseny tétje nem kicsi, hiszen itt dől el, hogy ki lesz a 2015-ös Nyugat Maraton Kupa bajnoka. Ezért azoknak is érdemes részt venni, akik eddig még csak 1 futamon tudtak rajthoz állni, mivel sok kategóriában szoros a pontverseny.

 

Hirdetés