Menü

2009.07.17.     Hozzászólás 0

VI. BALATON RÉGIÓ BRINGA FESZTIVÁL - Kicsiknek, és nagyoknak!

Érintetlen, csodálatos tájakon bringázhatsz, részt vehetsz versenyzőként, vagy nézőként a retro kerékpár futamon. És ha családostól jössz, gyermeked is biciklizhet egy jót a számukra rendezett gyermekversenyen. A sport mellett a kultúra is szerepet kap a három napos fesztivál alatt! Mozdulj ki, nem bánod meg!


Hatodik alkalommal rendezik meg július 25-26-án a Balaton Régió Bringafesztivált. A három napos bringás bulinak 2009-ben is Kislőd ad otthont.

A bringafesztivál három versenyszámból áll:

Kislőd központja ad helyszínt a most már hagyományosnak nevezhető a nagysikerű Nosztalgia Futamnak (Retro), ahol nagyszüleik kifényesített drótszamaraival száguldozhatnak a háztömb körüli versenyen a résztvevők a közönség hatalmas ovációjától kísérve.

Kislőd


A Junior Kupát a fesztivál központban a kislődi focipályán bonyolítják le egy teljesen belátható egy kilométeres körpályán, ugratókkal, sok kanyarral, amely szórakoztató a gyerekek számára. A szülők és a szurkolók „testközelből” követhetik a versenyt.

A negyedik Balaton Régió Maraton rajt-cél területe a település központjában lévő focipályán lesz, ahol óriássátor, büfé, színpadi műsor, zuhanyzó, öltöző és olcsó szállás biztosítja a kényelmet a versenyzők számára. A részvevők érintetlen, különleges természeti adottságokkal megáldott tájakon kerekezhetnek majd el.


Kislőd


Idén három versenytáv közül választhatnak az indulók.

    Rövid: 20 km
    Közép: 40 km
    Hosszú: 70 km.

A három napos fesztivál alatt a sport mellett szerepet kap a kultúra is. A központi színpadon a környező települések tehetséges művészei, együttesei lépnek fel.


Nevezés Itt!

Bővebb információ a programokról Itt!
Olvass többet a témáról: bicikli túra, kerékpár túra, sport