Különleges kerékpáros karácsonyi ajándékok

Mozgásvilág.hu
Mozgásvilág.hu
2014/11/17
Dinamós lámpa újratöltve, okostelefonnal vezérelhető görgő
Hirdetés

Axa Luxx 70 Plus dinamós első világítás Forrás: Velostar
Axa Luxx 70 Plus dinamós első világítás
Kép forrása: Velostar

Axa Luxx 70 Plus dinamós első világítás
Ha a kerékpáros lámpák autók volnának, akkor ez a modell lenne a Rolls Royce.

Ennél szebb fényt már csak a karácsonyfaégők adnak. Nagyon erős 70 lux LED fény, több mint 50.000 óra élettartam. A tökéletes lencsének köszönhetően oldalról is jól látszik a kerékpáros. Az Intelligent Beam Technology segítségével kisebb sebességnél egy nagy fénynyalábot vetít a kerékpáros elé, míg nagyobb sebességnél két fénynyaláb jelenik meg: egy a kerékpáros előtt közvetlenül és egy távolabb, hogy időben reagálni tudjunk az úton lévő akadályokra. Steady funkció, parkoló fény, a lámpa égve marad 4 percig miután megállt kerékpár. Az automata üzemmód garantálja, hogy szürkületkor bekapcsol a lámpa, nappali fénynél kikapcsol.

Működtethető hagyományos - és agydinamóval.  Karcsú, kompakt sportos fényszóró, levehető prizmával. Víz-és ütésálló.

Látni lehet vele 95m-ig, látszik 6.000m-ről. 14 km/h sebesség felett a lámpa szárán található USB kimenetről tölthetjük a GPS-ünket, tabletünket vagy telefonunkat.

32.390 Ft

 

Megnézem

  


 

Basil Katharina Shoulder Bag fekete pöttyös válltáska

Az örök klasszikus. Egyszerre csinos és csajos a Basil Katharina, ami egyértelműen bizonyítja, hogy reciklikált anyagokból is igényes portéka alkotható! Ideális karácsonyi ajándék bármely bringázó vagy nem bringázó hölgynek. Anyaga vízálló, újrahasznosított vászon, puha béléssel, műbőr részletekkel, külső zsebekkel és belső zipzáras zsebbel és vállpántokkal.

ermészetesen felszerelhető a csomagtartóra is, a kampók egy zipzáras rekeszben rejtőznek, amikkel másodpercek műve a rögzítés a csomagtartón. 17 literes kiszerelésben, fekete pöttyös és fekete rózsás színben kapható.

A kollekcióban található azonos designnal csomagtartóra rögzíthető duplatáska, nyereghuzat és kerékpáros csengő is.

12.466 Ft

 

Megnézem

Basil Katharina Shoulder Bag fekete pöttyös válltáska Forrás: Velostar
Basil Katharina Shoulder Bag fekete pöttyös válltáska
Kép forrása: Velostar

  


 

Merida Crossway 40-D Forrás: Bikefun.hu
Merida Crossway 40-D Forrás: Bikefun.hu
 

Tacx Vortex Smart görgő

Az igazi bringa mániásoknak a szezon nem fejeződik be a rossz idő beálltával. Tekerj otthon is! A tacx Smart konstrukció, ami forradalmasítja a görgők világát. Egy elektromechanikus gép, aminek mindössze hálózati táplálásra van szüksége. A második legerősebb Smart modell teljesítménye 950 W maximális ellenállás az elektromágneses féknek köszönhetően. Elektronikus vezérlésű, így az összes funkciója megegyezik a csúcs Smart görgőével, a Bushido Smartéval, hiszen ugyanazokat az okos eszközöket csatlakoztathatják hozzá.

A használathoz szükséges app ingyenesen letölthető, tabletre és telefonra Android, iOS platformra. A Bushidoval és Vortexszel használható tabletes változaton előre megírt pulzus, ellenállás, vagy wattázs alapú edzésprogramokból választhatsz, de te is megírhatod a saját edzésprofilodat. Edzettségi tesztek elvégzésére is alkalmas. A teljesítményedet edzés után grafikonokkal jeleníti meg és letölthető Tacx filmekkel is bővíthető. Ez előrelépés a régi ergotréner kivitelhez képest, hiszen az kevesebbet tudott a csúcsmodell Bushidonál, itt mindössze a kicsit alacsonyabb ellenállásban kell kompromisszumot kötnünk (ok, valld be, te kitekersz 950 wattot?), illetve az áramigényben.

Upgrade szettel akár virtuális valóság trénerré is fejleszthető, így az összes VR funkció is elérhetővé válik. Persze, ahhoz már egy PC-vel kell összekötnünk, hiszen a VR trénereket az okkostelefonok és a tabletek nem képesek kiszolgálni.

150.885 Ft

Megnézem

Hirdetés
Hirdetés