Vasárnap nagy bringás szezonnyitás! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2009/04/02
A jó időt vártad? Itt van! Nagygenerálra szorul a bringád? Helybe hozzuk a szervizt! Egyedül még nem szívesen tekersz a város útjain? Most lesz segítséged! Neked csupán egy dolgot kell tenned: ott lenni április 5-én vasárnap 13 és 18 óra között a Nyugati téren a Westend előtt!
Hirdetés

Ezen a délutánon nemcsak a bringaszezont nyitjuk meg, hanem a másnapi Bringázz a Munkába! kampányt is beharangozzuk, s hogy ne érezd magad egyedül, felállítjuk a „ Megyek a munkába “ fogadalomfal at, ahol Te is az élő óriásplakát része lehetsz – amit meg is örökítünk! Ha pedig bizonytalan vagy, hogy melyik a legjobb útvonal lakásod és munkahelyed között, mi kiválasztjuk Neked a legjobbat, a legmegfelelőbbet!

 

Ahhoz persze, hogy Te és bringád is jól érezze magát, utóbbi is figyelmet igényel: szakemberekkel nézetheted át kerékpárodat vasárnap , ráadásul ez egy filléredbe sem kerül!

Ha még úgy érzed, tapasztalatlan vagy a bringás városi közlekedést illetően, vagy csak szeretnél újra belerázódni, vezetett kerékpártúráinkon erre lesz lehetőséged, ahogy arra is, hogy próbára tedd ügyességedet a felállított akadálypályán . Hogy valóban ünnepi legyen a hangulat, a zenét és a jókedvet Tonya és Buppa szolgáltatja egész délután, találkozhatsz híres emberekkel, barátságos mérkőzésre invitálja az MNB a hazai bankokat, és fél 3-kor felavatjuk az új bringatárolót a Nyugati pályaudvaron.

 
Ha idén részt veszel, benevezel 15 db Merida városi/túra bringa vár Rád. Hogy biztonságban legyen bringád, hozzá BikeFun lakat Illetve BikeFun Világítás szett: http://www.bikefun.hu/prods/1811/glint_-_f.html
 

Várunk szeretettel, hozd magaddal a család apraját-nagyját!

A vasárnapi viszontlátásig jó bringázást kívánunk!
Hirdetés