Vagány bringásoknak extrém időjárás Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2012/05/15
Odacsaptak a májusi hidegnek a debreceni extrém bringások
Hirdetés



Vagány bringásoknak extrém időjárás: a hideg eső, a szél és a 12 fokos hőmérséklet sem tántorította el a debreceni bringásokat hétvégén, a McDonald’s BringaMánia Extrém Napon . Az eseményen a kerekezés legextrémebb műfajai: BMX, freestyle, flatland és trial stílus mutatkozott be. A bringamániások bebizonyították, tekerni földön, vízen és levegőben is lehet.

A BringaMánia Extrém napot a kicsik nyitották, akik minden tudásukat összeszedve bizonyítottak az esőtől csúszóssá vált ügyességi pályákon. Délután az igazi profik vették át a terepet, felforrósítva a hangulatot és némileg az időjárást is. A programot Hegedűs László triál bemutatója indította, aki a több mint 2 méteres magasság legyűrése után az egyik fekvő néző fölött egyensúlyozott perceken keresztül. A hangulatot Kun Ádám BMX-világbajnok pörgette tovább, 360 fokos kéz nélküli fordulataiba még a nézők is beleszédültek. Őt követte az első generációs freestyleos Nagy „Gizmó” Attila és csapatának showja, akik hatalmas ugrásaikkal, hátra szaltóikkal kápráztatták el a debreceni közönséget.

A bemutatók között görkoris, deszkás és bringás fiatalok vették uralmuk alá az extrém parkot. Az élménydús napot a 2 Joints zenekar reggae koncertje zárta. A McDonald’s Bringamánia programsorozatnak ezzel koránt sincs vége, ugyanis Veszprémben már készülnek a biciklisek az Olimpia előtti utolsó nagy nemzetközi megmérettetésére, a McDonald’s BringaMánia Magyar Nagydíjra.

További információ a www.bringamania.hu oldalon.
Hirdetés