Underworld Kupa 2011 - várható időpont

Underworld Kupa
Underworld Kupa
2011/02/07
Mivel az utóbbi időben nagyon sok megkeresést kaptunk a 2011-es Underworld Kupával kapcsolatban, az alábbi tájékoztatást adjuk ki.
Hirdetés

A tavalyi roppant sikeres rendezvényünk után egyértelmű volt, hogy idén ismét megrendezésre kerül az Underworld Kupa. A tavalyihoz hasonlóan, május utolsó előtti szombatján (a Szilvásvárad Maratont megelőző héten) terveztük a lebonyolítani a versenyt, ám több oka is van, hogy ekkor biztosan (és más májusi időpontban) nem lesz Underworld Kupa.

Az azonos hétvégén megrendezésre kerülő Bakony Maraton rendezői a korábbitól eltérően, vasárnapról előre hozták a versenyüket a szombati napra. Ez olyan helyzetet teremtett, amely egyik verseny szervezőinek, sem a résztvevőknek nem kedvez, hiszen jelentős azok száma, akik mindkét eseményen részt vennének, így mérlegelés után elálltunk ettől az időponttól.

Más májusi időpont azért nem jöhet szóba mert a Merkapt Maraton Team Sportegyesület májusban a fővárosban és két vidéki városban is megrendezi a Nagy Sportágválasztó rendezvényét és nem lenne kapacitásunk több helyszínen való helytállásra.

 

Jelen állás szerint, amennyiben sikerül előteremteni a verseny nívós megrendezéséhez szükséges anyagi forrásokat, és figyelembe véve, hogy a szezon majd minden hétvégéjén van valamilyen hegyikerékpáros rendezvény, egy augusztusi időpont jöhet szóba.

A verseny szervezői mindent megtesznek azért, hogy idén is legyen Underworld Kupa, de „mindenáron” nem akarjuk megrendezni az eseményt. Bármilyen fejleményről azonnal értesítjük az érdeklődőket a rendezvény honlapján, illetve az Underworld Kupa Facebook oldalán: www.facebook.com/underworldkupa

Hirdetés
Hirdetés