TuttoBici kerékpárszaküzlet

Simon Ádám
Simon Ádám
2017/05/11
Több, mint szaküzlet. Intézmény!
Hirdetés

A törökbálinti TuttoBici kerékpárszaküzletbe a Spiuk kerékpáros cipők és fejvédők miatt látogattam el. Most pedig egy picit jobban bemutatnám, hogy miért is érdemes őket felkeresni. A TuttoBici egy intézmény: szaküzlet, szerviz, egyesület és a Törökbálinti Kerékpárverseny egyik főrendezője.

 

Tutto Bici Kerékpárüzlet Forrás: Tutto Bici
Tutto Bici Kerékpárüzlet
Kép forrása: Tutto Bici

 

TuttoBici Hungarofondo

A TuttoBici Hungarofondo kerékpáros csapat első sorban országúti és triatlon versenyzőkből áll, tagjai között szép számmal akadnak sikeres versenyzők. Érdemes beleolvasni a csapat filozófiájába: 

Kerékpározni jó.

Sőt... nekünk a legjobb dolog a világon. Számunkra a kerékpározás szenvedély és életforma. Közösségben tekerni pedig egyenesen élmény. Ez az érzés ma sokakat áthat Magyarországon, és szerencsére, egyre többeket.

Hisszük, hogy képesek vagyunk megmutatni a sport és az ország szépségeit. Hazánk a rendszeres mozgás és boldogságérzet(!) tekintetében jelentősen le van maradva az európai átlagemberhez képest. Azonban mi tudunk alternatívát kínálni a tespedéssel szemben a fiatalok számára.

 

Tutto Bici Kerékpárüzlet Forrás: Tutto Bici
Tutto Bici Kerékpárüzlet
Kép forrása: Tutto Bici

 

A TuttoBici kerékpárszaküzlet és szerviz

A TuttoBici egy igényes és jól felszerelt kerékpárszaküzlet ahol szakképzett eladók és szerviz segítik a vásárlókat. Itt szívesen látott minden bringás kortól és nemtől függetlenül, legyen hétvégi túrázó, mountis vagy országútis. A széles kínálatból mindenki kedvére tud választani. Minőségi olasz Bottecchia kerékpárokat és kiváló spanyol Spiuk cipőket, kiegészítőket találhat a TuttoBici üzletébe betérő vásárló.

A jól felszerelt szervizben, pedig nem ismernek lehetetlent. Precíz és minőségi munkák kerülnek le az állványról. Bringád jó kezekbe kerül, ha a TuttoBicibe viszed!

A TuttoBici a Bottecchia és Spiuk márkák hivatalos magyarországi forgalmazója is egyben. A dizájnos, kiváló minőségű olasz életérzést sugárzó Bottecchia kerékpárok már 98 éve hódítanak a piacon, míg a fiatalabb 20 éve piacon lévő Spiuk márka külön felhasználói stílusokhoz tervezett ruházatairól, az egyedileg lábra formázható cipőiről és egyedi sisakjairól híres.

 

TuttoBici Bottecchia Sportegyesület

A TuttoBici egy sportintézmény is. Azok, akik komolyabban szeretnének sportolni, vagy csak bele szeretnének kóstolni a triatlonba, jó helyen járnak! A csapat lelke, edzője Török Dani Európa-Bajnok, többszörös magyar bajnok triatlon edző vezetésével egyesületi keretek között szisztematikusan készülnek a hamarosan kezdődő triatlon szezonra.
Azonban, akik csak országúti kerékpár szerelmesei, azok Steiner Gyuri vezetésével, Tolnai Zsani edző szaktudásával egészen kisgyerekkortól sajátíthatják el a kerékpározás alapjait. A Hungarofondo csapathoz Etyeken és Törökbálinton is csatlakozhatsz.

A mountisok sem maradnak le semmiről, hiszen már ők is minden héten Szegő Attila vezetésével tekerhetnek a környező hegyekben. Alapvetően az élmény számít, de valójában komoly technikai és mentális fejlesztés, edzés zajlik a háttérben.

A bolt egyben, mint klubház is funkcionál, nyáron találkozó pont, télen pedig edzés helyszínéül is szolgál.

Évi két alkalommal, tavasszal és ősszel jó hangulatú edzőtáborba járnak a csapattal.

 

Törökbálinti "Riczu Imre" emlékverseny

Riczu Imre, a törökbálinti Tuttobici kerékpárszaküzlet egykori megálmodója és lelke. Sajnálatos módon Riczu Imre, korábbi kerékpárversenyző a magyar országúti válogatott hűséges szerelője 2014-ben edzés közben szenvedett súlyos balesetet. Az Ő emlékére és tiszteletére szervezik meg 2017-ben már negyedik alkalommal a Törökbálinti Riczu Imre kerékpárversenyt, ami Törökbálint belvárosában egy 6,3 kilométeres körpályán zajlik. A közel 2,5 km-es tiszteletkörtől kezdve a 125 km-es Elite távokig.
A versenyközpont természetesen a TuttoBici kerékpárüzletnél található. 2017-ben szeptember 30-án rendezik meg a vidám hangulatú versenyt, aminekk részleteit

 

Tutto Bici Kerékpárüzlet Forrás: Tutto Bici
Tutto Bici Kerékpárüzlet
Kép forrása: Tutto Bici

 

Megéri betérni a törökbálinti szaküzletbe! A családias hangulatú TuttoBicibe mindenki fontos. Itt egyénre szabott segítséget kaphatsz, legyen az kerékpár, ruházat, cipő, védőfelszerelés vagy táplálékkiegészítő. Még versenyre felkészülésben is segítségre lelhetsz.

Ha Törökbálinton jársz, ugorj be a TuttoBicibe! Minőség, jó hangulat és szakértelem egy helyen!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés