Továbbra is a jókedv a cél! Hír

Merkapt SE
2012/03/14
A Merkapt SE célja, hogy a kerékpározást szerető emberekből, baráti társaságként is funkcionáló, egymást segítő csapatot tartson egyben.
Hirdetés

Március végén a mátraszentlászlói szezonnyitó táborban a nyolcadik szezonját kezdi meg a Merkapt Maraton Team Sportegyesület hegyikerékpáros szakosztálya, amely az elmúlt években aktív és állandó szereplőjévé vált a hazai montis sportéletnek .

 

82222-merkapt-kek.jpg

Nem csak csinosak, eredményesek is!

 

Az egyesület alapvető célja, hogy a kerékpározást szerető emberekből, baráti társaságként is funkcionáló, a bringázáson túl is egymást segítő csapatot tartson egyben. A társaság számára éppoly fontosak a hétvégi tekerések, a közös edzések, mint a versenyeken való részvétel. A 35 tagú csapat tagjaival gyakorlatilag az összes hazai rendezésű bringás eseményen találkozhatunk, emellett a külföldi erőpróbákon is rendre rajthoz állnak. A Merkaptosok a saját rendezésű eseményeik által - a kőbányai föld alatti versennyel, a MOFÉM Underworld Kupával és az országos mozgalommá fejlődő Nagy Sportágválasztó rendezvénysorozattal -, a szervezői szerepben is jól helytállnak. A csapat tagsága az ország több pontjáról tevődik össze, jellemzően budapesti és debreceni túlsúllyal.

 

82222-merkapt-pink.jpg

A Merkapt SE két meghatározó hölgytagja: Bartos Judit és Kaufmann Brigitta

 

Az egyesület működését és gazdálkodását évek óta meglévő stabil partnerek segítik, a névadó Merkapt Zrt. mellett kiemelendő az egyik legnagyobb hazai kerékpár nagykereskedő a Cseke Zrt. támogatása, amelynek keretében ez évben is Ghost bringákat kap a csapat. A további támogatók az FNT Projekt Vegyipari Kft., a Pannon Set Kft., akik mellé idén csatlakozott a Pannonterv Veszprém Kft. A Merkapt SE bringásai továbbra is Moose zoknikban tekernek és a HIGH5 termékekből nyerik az energiát, a csapatot a hegyibringa.hu stábja fotózza.

 

82222-merkapt-vicc.jpg

Kékben és rózsaszínben idén a Merkaptosok

 

A csapat 2012-es meze, két különböző variációban készült , a hagyományos kék-fekete-arany mellett, rózsaszín-fehér összeállításban is tekernek majd a Merkapt hegyikerekesei. Az idei tervek között a klasszikusnak nevezhető erőpróbák mellett jelentős szerepet kapnak az új kihívások, így a csapat berkein belül nagy várakozással tekintenek a Takarékpont Mountainbike Challenge eseményeire.
Hirdetés