Tesztnap Csillebércen

Mozgásvilág.hu
2011/10/17
Több mint 150-en bicikliztek a Mozgásvilág Virtuális Sport Klub 2012-es tesztnapján.
Hirdetés

Az első Mozgásvilág Tesztnap

Szombaton hűvös, de napos idő fogadta a Csillebércre látogatókat, és azokat, akik azzal a céllal érkeztek, hogy Specialized, Merida, Bionicon, Focus, vagy az AM Bringa fekvőbringáit elvigyék egy tesztkörre. Az eseményünket végig a jó hangulat jellemezte, melyről Bíró Ádám gondoskodott.

81930-A-Specialized-h-za-t-j-n.JPG

A látogatóink egy gyors regisztráció után kaptak egy Horalky szeletet, majd megcélozták a standokat, hogy ne csak megfogják a kiállított darabokat, de a bukósisakot felcsatolva ki is próbálják őket a tábor erdős részén kialakított pályán. A márkáknál töltött esetleges várakozási idő alatt, mindenki megkóstolta, hogy milyen egy igazi Nahrin Isotea, továbbá kipróbálta, hogy milyen érzés egy Deuter hátizsák viselése. Aki pedig különleges élményre vágyott, az a fekvőkerékpárokat is megjáratta, persze csak a közeli beton pályán!

81930-AM-Bringa-s-Paraferee.JPG

A tesztcentereknél egész nap pörgött az élet és egymást érték a tesztkörök. A túravezetők a nap végére elég sűrűn jártak Horalky nápolyiért, ami nem csoda, hiszen sokan igen „kemény” próbának vetették alá a gépeket, és nem visszafogott tempóban igyekeztek mindent megtudni a jövő évi modellekről. A nap két fénypontja a tombola volt, melyre a regisztrációnál felvett és helyesen kitöltött tesztlapokkal lehetett nevezni. A legszerencsésebb tesztelő egy Deuter hátizsákkal lett gazdagabb, de több póló, kulacs, karkötő és vásárlási utalvány is boldog gazdára talált.

81930-Bionicon.JPG

 

81930-Merida-stand.JPG

A napot Kovács Tamás, a Bike Fun Hungary képviselője, így értékelte: „Ez egy korszakalkotó esemény volt hazánkban!” Reméljük igaza van! Egy biztos, érdemes minket figyelni, hiszen lesz még hasonló rendezvényünk!

81930-Focus.JPG

 

Hirdetés