Menü

2010.11.16.     Hozzászólás 0

Mozgásvilág.hu

Salzkammergut Trophy 2011 - Kedvezményes nevezés

Azoknak, akik az ambiciózus téli edzésükhöz egy nagyszerű, személyes célt szeretnének kitűzni: a Trophy-jelentkezés ezennel megkezdődött.


Hogy a mezőny jövőre valamivel jobban elolszojon a távokon, a 72 km-es távon az eddigi 400-as kontingenst 600 rajthelyre emelkedett, és a két fő távon (119 km és 54 km) 200-200 hellyel csökkent. Év végéig a 2010-es nevezési díjjal lehet jelentkezni a 2011-es versenyre Klikk ide! A Trophy honlapján legkésőbb január végén olvashatóak lesznek a 2011-es információk.

 

Salzkammergut Trophy

 

Szállás
Ha már most tudod, hogy részt veszel a versenyen, keresd a kedvezményes szállásajánlatokat. Személyes tapasztalatunk a Hagan Lodge, a Loser sípálya aljában a felvonó közelében lévő több apartman komplexumról van. A „kis ház”: 95 nm2! Felül 3 hálószoba, melyből 2 igen nagy méretű, francia ágyon kívül kis nappali résszel, kanapéval és terasszal. Alul nagy nappali étkezővel, és teljesen felszerelt konyhával. Saját szauna egy kellemesen méretes fürdőszobával. A fürdőből közvetlen kapcsolat a szabadba, gondolom azért, hogy télen a szauna át egyből a hóba tudjunk ugrani! Gyerekeseknek jó hír, hogy beépített „leesésgátló” kiskapu van a lépcső tetején! Munkamánoknak jó hírpedig az, hogy a wifi dübörög, még dolgozni is lehetne, de ki is akar dolgozni egy ilyen környezetben! Bár légkondi nincs, nagy forróságban is kellemes az idő a szobákban. Még több szállás: klikk ide!

 

Salzkammergut Trophy

 

TÁVBEJÁRÁS ÉS TESTIVAL
2011. május 27. és 29. között ismét megtekinthető a Trophy útvonala. Evvel egyidőben rendezi meg Bad Goisernben a két kerékpárkereskedő, a Bikes 4 You és a Mauna Loa a Testival-t, a legkülönbözőbb márkákkal, vezetett kerékpáros túrákkal, technikai tréninggel, valamint kulináris különlegességekkel az UNESCO-világörökség régiójából.

 

További információkat e-mail-ben az info@trophy.at címről szerezhetsz.

 

Nézd meg milyen jól éreztük magunkat a 2010-es Trophy-n: Klikk ide!

Olvass többet a témáról: salzkammergut trophy 2011