Rock Machine tesztnap Kecskeméten Hír

(x) - Támogatott tartalom
2017/06/01
Újabb Rock Machine Road Show tesztnap kerül megrendezésre a hétvégén, június 3-án Kecskeméten! Csatlakozz te is és tesztelj jobbnál jobb kerékpárokat!

Szűcs Lillával, a LocalBike üzletvezetőjével társalogtunk a Rock Machine Road Show kecskeméti állomásával kapcsolatban.

Részletek a szombati Rock Machine tesztnappal kapcsolatban itt...

 

Mit lehet tudni rólatok?

Ugyan ez a kerékpárbolt több, mint 10 éve működik Kecskeméten, a másfél évvel ezelőtti cégváltást követően már egy fiatal, lendületes csapat formájában, reméljük, még legalább másik 10 évig szolgálja ki a Kecskeméten felmerülő, igen változatos igényeket.

Üzletünk több, mint 200 nm-en változatos alkatrészekkel, kiegészítőkkel, több száz kerékpárral, és márkafüggetlen szakszervizzel várja a vásárlókat.

Igyekszünk mindenkinek az igényeihez és a pénztárcájához mérten a lehető legmegfelelőbb kerékpárt megtalálni, és mellé szaktudásunk legjavát, felhasználói tapasztalatinkat, jó tanácsainkat nyújtani!

 

Localbike4.jpg
Localbike4.jpg

 

Hová tervezitek a tesztnapot?

Üzletünkkel szemben olyan zöld területtel és aszfaltos úttal tarkított park található, ahol nagyon könnyen és biztonságosan lehet a jobbnál jobb bringákat tesztelni!

Nagyon örültünk, hogy mi is a házigazdái lehetünk az egyik állomásnak, a házhoz jövő Road Show szuper alkalom azok számára, akiknek még nem volt lehetősége ennyi csúcskategóriás és különleges kerékpárt próbálni, illetve azok számára akiknek már volt, és érthetően többet akarnak belőle. Kiegészítő programjaink mellé, aki kedvet kap egy új ROCK MACHINE bringa vagy kiegészítő vásárlására, annak a jó hangulat mellé egész napos kedvezményeket biztosítunk!

 

Milyen kerékpárt vagy kiegészítőt ajánlanál a márka kínálatából?

Kerékpárból a Cross kategóriát ajánlanánk a sokszínű felhasználhatóság végett. RM alkatrészekből szinte bármit, színesek, jó minőségűek, és mindenki megtalálhatja a kerékpárjához illő, markolatot, kulacsot, kulacstartót, lámpát, kitámasztót..stb

 

Localbike3.jpg
Localbike3.jpg

 

Van valamilyen személyes tapasztalatod a Rock Machine bringákkal?

Személyes tapasztalatom a Rockmachine-nal egy Avalanche 30 Fatbike egész téli és nyári szezonon át tartó tesztelés formájában van, így ténylegesen kipróbálhattam minden olyan helyen és helyzetben amire ez a bringa igazán való. Nyáron a strandhomokban, télen a befagyott Tisza holtágon, a Hármashatárhegyen felfele és lefele, illetve a masszív téli havazásokban munkába menet. Így mikor az üzletben valaki azt kérdezi,hogy van-e olyan bringa ami mindenhova jó és mindenre való, akkor egész bátran mondhatom, hogy egy ilyen felszereltségű Fatbike, többé-kevésbe igen! Nálam ez a modell abszolút belopta magát a szívembe, olyannyira hogy az üzlet falait is ugyanolyan színűre festettem mint ez a bringa! :)

 

fat-h-rmashat-rhegy.jpg
fat-h-rmashat-rhegy.jpg

 

Várunk minden tesztelőt szeretettel!

Localbike Team
BIKE LOCAL, BUY LOCAL