Rock Machine Crossride 200 lady Hír

Házi Bernadett
Házi Bernadett
2017/05/16
A Rock Machine Crossride első ránézésre egy lendületes, áramvonalas, női szemmel nézve abszolút vonzó trekking kerékpár.
Hirdetés

Rock Machine Crossride 200 lady Specifikáció

Váz

Custom Alu 6061.T6
 

        

Villa

SR Suntour NEX HLO
 

Hajtás

Shimano FC-TY501 48/38/28T
 

Kerék

Weinmann X Star 19 Race 32H felni
Impac CrossPac 700x35C köpeny

 

Fék

Tektro BR-855 V-brake

Váltó

Shimano Acera RD-M360 SGS hátsó
Shimano FD-TY710 első

Nyereg

Selle Royal 3050 DRN

Súly

14,4 kg

Egy női trekking kerékpár CicaBetty szerint...

A Rock Machine Crossride első ránézésre egy lendületes, áramvonalas, női szemmel nézve abszolút vonzó trekking kerékpár. A váz matt vízzöld-kék és fehér festése, a hozzá egyedileg készült és harmonizáló színre fújt Suntour első teleszkópja stílusosan és ízlésesen egységbe foglalja a kerékpár kinézetét. Mivel szemre már megvett minket, komoly várakozásokkal pattantunk a nyergébe. A kerékpár használat közben sem okozott csalódást. A kerékpár kifejezetten mozgékonynak és fordulékonynak bizonyult a próbatekerés alatt, amelyben segített a nem túl nehéz váz és a viszonylag széles kormány is. A női vázforma hátunkat egyenes tartásba rendezi, valamint kényelmes le- és felszállást tesz lehetővé.

Rock Machine Crossride 200 lady

Rock Machine Crossride 200 lady

A váltás pontos, a nyereg kifejezetten kényelmes, sportosságát hangsúlyozandó a letámasztó is hiányzik róla. A gumik alkalmassá teszik aszfaltra és enyhe terepre egyaránt, így hosszabb-rövidebb kirándulásokra, murvás útra és döngölt talajra ideális. Egyedüli hátránya a V-fék, hogy az összkép teljesen profi legyen, én ezt tárcsafékre cserélném.

Hirdetés