PimpMyBike - megcsináljuk Neked Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2011/09/27
Jól jönne némi optikai tuning a bringádra!? Pályázz rá és mi megoldjuk!
Hirdetés
Ahelyett, hogy üres blahbával növelnénk a karakterszámot, rögtön leírjuk, hogy mi a stájsz:
Miről szól a PimpMyBike?   Egy szerencsés pályázónk bringáját a Rocket Bikes segítségével "felpimpeljük", vagyis kap egy korrekt optikai tuningot (vázfényezés, új felni, új külső, új nyereg, színes bandázs/markolat, színes bowdenház, egyéb csicsák és persze az eredeti alkatrészek fényesre nyalva) a tulajdonosának kedvenc színvilága szerint, sacc/kb 100e HUF értékben.
 

 
Hogyan vehetek részt?   1. Pályázat beküldés/elbírálás Küldd el pályázatodat az info@mozgasvilag.hu címre legkésőbb 2011. október 9. 23:59:59 -ig.
A pályázat elemei: - nagyfelbontású (min. 1024x768 pixeles) teljesalakos fotó (mmint a bringáról, lehetőleg semleges háttér előtt), - opcióként egy rövid, pár mondatos leírás a bringáról - pályázó elérhetőségei
Pályázatot beküldhet: - minden 14. életévét beküldött természetes személy, aki nem áll dolgozói jogviszonyban a Mozgásvilág Kft. és nyereményeket biztosító cégekkel (Mozgásvilág Kft. Rocket Bikes és Patai-Szabó Kft.), illetve nem közeli hozzátartozója (Ptk. 685.§.b. pontja szerint) ezen cégek dolgozóinak, a nagyfőnököknek. - egy személy több kerékpárral is pályázhat.
Pályázható kerékpárok kritériumai: - legyen működőképes (tekerésre gurul, fékezésre megáll, kormánymozdulatokra irányt változtat) - minél "retrobb", annál jobb (a pályázatok kiválasztásánál első sorban a legalább 10évnél régebbi/nek tűnő bringákat választjuk ki) - csak "városi", illetve országúti kerékpárt várunk (MTB, gyermek- és egyéb kerékpárokat nem) - a beküldött kerékpár tulajdoni jogviszonyával kapcsolatos felelősség a pályázót terheli (vagyis lécci ne pályázz lopott bringával, vagy ha nem a Tiéd a bringa, akkor beszélj előtte annak tulajdonosával)
A pályázatok elbírálása: A Mozgásvilág.hu és a Rocket Bikes tagjaiból álló "vizsgálóbizottság" a fenti kritériumok mellett, szakmai- és szubjektív szempontok alapján választ. A szakmai- és szubjektív szempontok alatt azt vizsgáljuk, hogy mennyire lenne látványos az átalakítás és hogy ez technikailag miként kivitelezhető. A beküldött pályázatok számától és minőségétől függően, 10-20 pályázatot juttatunk tovább.
 

 
2. Szavazás A kiválasztott pályázatokat közzétesszük a Mozgásvilág.hu facebook profilján legkésőbb 2011. október 12-ig, ahol a legtöbb szavazatot (like-ot alias lájkot) kapott pályázatban szereplő bringát fogjuk "felpimpelni" (haveroknál lájkokért lobbizni ér). A szavazás lezárul : 2011. október 19. 12:00:00 -kor.
A "pimpelés" menetéről a Mozgásvilág.hu oldalon folyamatosan beszámolunk és természetesen a kész művet is bemutatjuk, boldog tulajdonosával együtt.
 

 
Egyéb feltételek?   - A nyertes pályázat beküldője telefonos egyeztetés alapján köteles a Rocket Bikes -hoz eljuttatni kerékpárját, az eredményhirdetést követő ( 2011. október 24 -ével kezdődő) héten. - A nyertes tudomásul veszi, hogy kerékpárját végérvényesen és visszafordíthatatlanul felturbózzuk, de az átalakítás lényeges elemeivel (pl. szín kiválasztás) kapcsolatban természetesen egyeztetjük az igényeket. - A váz teljes újrafényezése során a PimpMyBike szervezőinek és kivitelezőinek ( Mozgásvilág.hu és Rocket Bikes ) logo-ját diszkréten feltüntetjük a kerékpáron. - A kerékpárról és annak tulajdonosáról számtalan képanyagot készítünk, amelyet marketing célokra felhasználhatunk. - Az elkészült kerékpárt tulajdonosa köteles büszkén és boldogan használni, mutogatni haveroknak, a családnak és az utca emberének.
 

 
Funkcionális problémák:   A PimpMyBike játék költségvetése kizárólag a látványelemeket és az ezek szereléséhez köthető munkadíjat foglalja magában. A tulajdonos részére a Rocket Bikes javaslatot tehet a pimpelésen kívüli műszaki probléma (hajtás, váltó, fék, stb) felszínre kerülése esetén. Ennek költsége a tulajdonost terheli, de természetesen nem kötelező élni vele. Ugyanígy, egyéni megegyezés alapján már előre is jelezhető, ha ilyen jellegű problémát szeretne a kedves tulaj javíttatni.
 

 
Kik vannak a háttérben?   A PimpMyBike szervezője és lebonyolítója a Mozgásvilág.hu , vagyis kitaláljuk, utánajárunk, ledumáljuk, meghirdetjük, adminisztráljuk, stb. A PimpMyBike technikai megvalósítását a Rocket Bikes biztosítja, vagyis szakmailag hozzászól, véleményez, ránéz, meghatároz, szétszed, tisztít, fényez, szerel, csicsáz, összerak, s közben fütyörészik. A PimpMyBike első számú alkatrészfelelőse és anyagbeszállítója a Patai-Szabó Kft. , aki többek között Miche, Torpedo, Vittoria, Monte Grappa, satöbbi márkák termékeit beszerzi, leszállítja.
 
81884-pimpmybike.jpg
Hirdetés