Menü

2011.09.27.     Hozzászólás 2

PimpMyBike - megcsináljuk Neked

Jól jönne némi optikai tuning a bringádra!? Pályázz rá és mi megoldjuk!

Ahelyett, hogy üres blahbával növelnénk a karakterszámot, rögtön leírjuk, hogy mi a stájsz:

Miről szól a PimpMyBike?
 

Egy szerencsés pályázónk bringáját a Rocket Bikes segítségével "felpimpeljük", vagyis kap egy korrekt optikai tuningot (vázfényezés, új felni, új külső, új nyereg, színes bandázs/markolat, színes bowdenház, egyéb csicsák és persze az eredeti alkatrészek fényesre nyalva) a tulajdonosának kedvenc színvilága szerint, sacc/kb 100e HUF értékben.

 

 

Hogyan vehetek részt?
 

1. Pályázat beküldés/elbírálás
Küldd el pályázatodat az
info@mozgasvilag.hu címre legkésőbb 2011. október 9. 23:59:59-ig.

A pályázat elemei:
- nagyfelbontású (min. 1024x768 pixeles) teljesalakos fotó (mmint a bringáról, lehetőleg semleges háttér előtt),
- opcióként egy rövid, pár mondatos leírás a bringáról
- pályázó elérhetőségei

Pályázatot beküldhet:
- minden 14. életévét beküldött természetes személy, aki nem áll dolgozói jogviszonyban a Mozgásvilág Kft. és nyereményeket biztosító cégekkel (Mozgásvilág Kft. Rocket Bikes és Patai-Szabó Kft.), illetve nem közeli hozzátartozója (Ptk. 685.§.b. pontja szerint) ezen cégek dolgozóinak, a nagyfőnököknek.
- egy személy több kerékpárral is pályázhat.

Pályázható kerékpárok kritériumai:
- legyen működőképes (tekerésre gurul, fékezésre megáll, kormánymozdulatokra irányt változtat)
- minél "retrobb", annál jobb (a pályázatok kiválasztásánál első sorban a legalább 10évnél régebbi/nek tűnő bringákat választjuk ki)
- csak "városi", illetve országúti kerékpárt várunk (MTB, gyermek- és egyéb kerékpárokat nem)
- a beküldött kerékpár tulajdoni jogviszonyával kapcsolatos felelősség a pályázót terheli (vagyis lécci ne pályázz lopott bringával, vagy ha nem a Tiéd a bringa, akkor beszélj előtte annak tulajdonosával)

A pályázatok elbírálása:
A Mozgásvilág.hu és a Rocket Bikes tagjaiból álló "vizsgálóbizottság" a fenti kritériumok mellett, szakmai- és szubjektív szempontok alapján választ. A szakmai- és szubjektív szempontok alatt azt vizsgáljuk, hogy mennyire lenne látványos az átalakítás és hogy ez technikailag miként kivitelezhető. A beküldött pályázatok számától és minőségétől függően, 10-20 pályázatot juttatunk tovább.

 

 

2. Szavazás
A kiválasztott pályázatokat közzétesszük a Mozgásvilág.hu facebook profilján legkésőbb 2011. október 12-ig, ahol a legtöbb szavazatot (like-ot alias lájkot) kapott pályázatban szereplő bringát fogjuk "felpimpelni" (haveroknál lájkokért lobbizni ér).
A szavazás lezárul: 2011. október 19. 12:00:00-kor.

A "pimpelés" menetéről a Mozgásvilág.hu oldalon folyamatosan beszámolunk és természetesen a kész művet is bemutatjuk, boldog tulajdonosával együtt.

 

 

Egyéb feltételek?
 

- A nyertes pályázat beküldője telefonos egyeztetés alapján köteles a Rocket Bikes-hoz eljuttatni kerékpárját, az eredményhirdetést követő (2011. október 24-ével kezdődő) héten.
- A nyertes tudomásul veszi, hogy kerékpárját végérvényesen és visszafordíthatatlanul felturbózzuk, de az átalakítás lényeges elemeivel (pl. szín kiválasztás) kapcsolatban természetesen egyeztetjük az igényeket.
- A váz teljes újrafényezése során a PimpMyBike szervezőinek és kivitelezőinek (Mozgásvilág.hu és Rocket Bikes) logo-ját diszkréten feltüntetjük a kerékpáron.
- A kerékpárról és annak tulajdonosáról számtalan képanyagot készítünk, amelyet marketing célokra felhasználhatunk.
- Az elkészült kerékpárt tulajdonosa köteles büszkén és boldogan használni, mutogatni haveroknak, a családnak és az utca emberének.

 

 

Funkcionális problémák:
 

A PimpMyBike játék költségvetése kizárólag a látványelemeket és az ezek szereléséhez köthető munkadíjat foglalja magában. A tulajdonos részére a Rocket Bikes javaslatot tehet a pimpelésen kívüli műszaki probléma (hajtás, váltó, fék, stb) felszínre kerülése esetén. Ennek költsége a tulajdonost terheli, de természetesen nem kötelező élni vele. Ugyanígy, egyéni megegyezés alapján már előre is jelezhető, ha ilyen jellegű problémát szeretne a kedves tulaj javíttatni.

 

 

Kik vannak a háttérben?
 
A PimpMyBike szervezője és lebonyolítója a Mozgásvilág.hu, vagyis kitaláljuk, utánajárunk, ledumáljuk, meghirdetjük, adminisztráljuk, stb.
A PimpMyBike technikai megvalósítását a Rocket Bikes biztosítja, vagyis szakmailag hozzászól, véleményez, ránéz, meghatároz, szétszed, tisztít, fényez, szerel, csicsáz, összerak, s közben fütyörészik.
A PimpMyBike első számú alkatrészfelelőse és anyagbeszállítója a Patai-Szabó Kft., aki többek között Miche, Torpedo, Vittoria, Monte Grappa, satöbbi márkák termékeit beszerzi, leszállítja.

 

81884-pimpmybike.jpg

Olvass többet a témáról: PimpMyBike

Ajánló