Menü

2009.02.06.     Hozzászólás 0

Pályázz te is egy Magellán kerékpárvázért!

A Magellán típusú kerékpárvázak gyártója és forgalmazója, a CSEKE Zrt. 2009. február 27-e éjfélig tartó pályázatán, 60 darab kerékpárvázat ajánlj fel, a nyilvános szavazásra jelentkezők részére.

Regisztrálj.Pályázz. Írj magadról néhány sort, és ha teheted tölts fel magadról egy képet. Gyűtsd be Te, a legtöbb szavazatot, és máris jó eséllyel indulhatsz a Magellán típusú kerékpárvázak egyikéért. Egyesületek előtt is nyitott a pályázati lehetőség.
A CSEKE Zrt. pályázatán felajánl, az általa gyártott kerékpárvázak három típusából((Pyxis Team 2009, Pyxis 2009, Crux 2009) 60 darabot a következő négy kategóriában:

- gyermek(14 éves korig)
- Férfi
- Női
- Egyesületek

 

A vázak azon pályázók között kerülnek kiosztásra, akik a CSEKE Zrt. által üzemeltetett www.magellan.hu címen elérhetõ honlapon regisztrálják magukat, feltöltenek egy rövid szöveges bemutatkozó anyagot illetve fényképet (ez utóbbi nem kötelezõ) magukról. Moderálást követõen bekerülnek egy publikus adatbázisba, amelyben szereplõ jelentkezõkre a honlap látogatóinak lehetõségük van szavazni. A nyilvános szavazás hivatott eldönteni, hogy az egyes kategóriákban ki legyen az elsõ 3 helyezett, ki kapja majd a kerékpár vázakat.

HATÁRIDÕ
A pályázatok regisztrációs és a szavazatok leadásának végsõ határideje: 2009. február 27. 24:00 h.A határidõ után beérkezett regisztrációkat és szavazatokat nem áll módúkban elfogadni.
További információkat olvashatsz a pályázattal kapcsolatban, valamint szavazhatsz a már regisztrált jelentkezőkre: www.magellan.hu oldalon.

Olvass többet a témáról: kerékpárváz