Menü

2014.01.20.     Hozzászólás 1

Országútira kitámasztó?

Ki az az elvetemült, aki pille outiját elcsúfítja kitámasztóval... még ha hiányzik is


Egy valamire való országútis - tisztelet a kivételnek - vért izzad, hogy csodagépe a lehető legkönnyebb legyen és nem utolsó sorban nézzen ki baromi jól. Az egyik első dolog, amitől ennek érdekében mentesíteni kell egy kerékpárt, az a kitámasztó. Bumfordi, nehéz és "hogy néz má' ki".

Amúgy meg egy bringát bármilyen tereptárgynak neki lehet támasztani, vagy a földre is le lehet fektetni, persze kétség kívül körültekintően kell eljárni, hogy ne keletkezzenek sérülések, karcolások a vázon, vagy az alkatrészeken, vagy nehogy valaki átgázoljon rajta csak simán, mert nem látszik ki az aljnövényzetből.

 

Upstand kitámasztó

 

Nehéz így az élet és ezt Garrett Blake mérnök is átérzi, lévén gyakran jár bringázni. Megálmodta és megalkotta az Upstand-et, a karbonszálas, mágneses kitámasztót. A vázpapucs mellé egy aprócska csonkot kell csak rögzíteni (és látványilag elviselni) és erre a kitámasztó pálcikát - ami kb úgy néz ki, mint egy varázspálca - csak rá kell cuppantani szükség esetén. Használaton kívül a pálcikát kettéhajtva akár hajtűnek is használható, vagy hátvakarónak.

39 USD-ért (vázra rögzíthető pálcikatartóval együtt) még nem is extrém drága. Kéne?

 

 

Még több bringázó mérnököt!
The upstand...

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


  • eje138 2014.01.27.   18:30

    eje138

    Az ötlet jó, de minek hozzá külön csonk? Miért nem lehet egy olyan gyorszárat adni hozzá, hogy a karbon pálcát levéve ne is lehessen látni, hogy van ott valami. Egy egyenes szárú gyorszár az egész, amire a karbon pálcát fel lehet húzni. Ez még vonzóbbá tehetné az outisoknak, akik általában szeretik a minimalizmust. Mint én.

    válasz erre...