Fotópályázat

(x) - Támogatott tartalom
2013/06/25
A RokonSport idén is meghirdeti Nyári kerékpáros fotópályázatát!

Szerencsére hazánkban is egyre népszerűbbé válik a kerékpáros életmód. Mind többen érzik úgy, hogy a környezet tudatos megóvása és a megnövekedett benzinárak mellett, a sportolás öröméért is érdemes bringára pattanniuk.

Te sem csak mint közlekedési eszközre gondolsz a kerékpárodra , hanem egy csodálatos élményforrást jelentő igazi társra? Szeretsz úttalan utakon járni és szívesen barangolsz bel-és külföldön egyaránt?

Ha igen, akkor vegyél részt a fotópályázaton és nyerj! 

Nyeremények
1db 50.000 Ft vásárlási utalvány
1db 30.000 Ft vásárlási utalvány
1db 20.000 Ft vásárlási utalvány

 

Nyári kerékpáros fotópályázat
Nyári kerékpáros fotópályázat

 

Ahhoz, hogy valamelyik utalványt megnyerd, a következőket kell tenned:
2013. július 31-ig küldj el az info@rokonsport.hu e-mail címre olyan képet vagy képeket, ahol Te vagy lefényképezve a kerékpároddal, egy olyan helyszínen, ahová egy emlékezetes túra alkalmával jutottál el! Szebbnél szebb fotókat küldj (JPEG formátumban) tópartról vagy a hegyekből, templom mellől vagy az út széléről, Magyarországról vagy a világ bármely pontjáról.

A lényeg, hogy Neked emlékezetes legyen, és ezt szívesen megosztanád másokkal is.
Az elkészült képeket az info@rokonsport.hu e-mail címre küldd. A kép mellé írd meg a helyszínt és egy rövid leírást a túráról!

A képek egytől egyig felkerülnek a RokonSport web- és facebook oldalára.

A beküldők között 1db 50.000, 1db 30.000 és 1 db 20.000 Ft-os vásárlási utalvány kerül kisorsolásra, melyek A RokonSport üzletében levásárolhatóak lesznek.

 

A tavalyi győztesek: Klikk ide!

Bringára fel, és indulhat a kattintgatás!