Menü

2008.07.22.     Hozzászólás 0

Nász Fesztivál - hip-hop, rock, extrém sportok és kultúra

Idén is lesz fesztivál a Diósgyőri Vasgyár falai között (Gyár fesztivál fedőnévvel), ahol a tavalyi NÁSZ Fesztiválhoz hasonlóan jól megfér majd egymással a hip-hop és a rock, az extrém sportok és a kultúra.

A tavalyi nagy sikerű Nász Fesztivál szervező csapata az idén augusztus 8-9. napjára  tűzte ki a tavalyi vasgyári buli folytatását. A szervezők még a tavalyinál is nagyobb durranást ígérnek a Vasgyár falai között a Kowalsky Meg a Vegával, a Ladánybene 27-tel és két nagy nevű külföldi rap előadóval, a kanadai GhettoSocks-sal és a horvát Dj. Sense-szel.

 

Diósgyőri Vasgyár falai között a tavalyi NÁSZ Fesztiválhoz hasonlóan jól megfér majd egymással a hip-hop és a rock, az extrém sportok és a kultúra. A szervezők a megújulás jegyében, az idén Gyár Fesztiválra keresztelték a bulit azzal a nem titkolt szándékkal, hogy ezzel is segítsenek új funkciót adni a kiürült gyárépületeknek, vagyis azt szeretnék, ha minél több miskolci és nem miskolci gondolna úgy az elhanyagolt gyárrészekre, mint egy új fejlődési lehetőségre, nem pedig a múlt poros maradványára.

 

 

A szervezők mindenkit várnak augusztus 8-9-én, ahogy ők mondják a „második Nászmenetre".

www.gyarfesztival.com

Olvass többet a témáról: extrém sport