Menü

2009.06.18.     Hozzászólás 0

www.balatonbikefest.hu

Nagy számú nevező a Balaton Bike Festre

Alig több mint egy hét van hátra a nyár legnagyobb magyarországi kerékpáros eseményéig, a Balaton Bike Festig. A viadalra már jó néhányan neveztek, de aki most kapcsol még mindig jelentkezhet!

Már csak alig több mint egy hét van hátra a nyár legnagyobb magyarországi kerékpáros eseményéig, a június 25-28. között Balatonfüreden és Tihanyban sorra kerülõ Balaton Bike Festig. A viadalra már jó néhányan neveztek a www.balatonbikefest.com honlapon. Aki szeretne részt venni a megméretésen, az nevezhet a honlapon, illetve személyesen a verseny napján, a helyszínen.

 

A különbözõ versenyszámok iránt igen nagy az érdeklõdés, többen regisztráltak és neveztek már honlapon, ezért a weboldalra immár felkerültek az egyes versenyszámok nevezési listái. Itt az elfogadott nevezések tartalmazzák a végleges nevezéseket, amelyre már a nevezési díjat is befizették a résztvevõk, míg a várólistán a még be nem fizetett, de már feldolgozott nevezések szerepelnek.

 

Tehát ne feledje senki: június 25-28. között a nyár legnagyobb kerékpáros fesztiváljára kerül sor. Aki szeretne ott lenni, annak még nem késõ nevezni, azonban mindenképpen érdemes sietni.

Olvass többet a témáról: downhill, balaton bike fest, mountainbike, trekking