Mikor érdemes Husqvarna magasnyomású mosót venni?

Mikor érdemes Husqvarna magasnyomású mosót venni?

hqakcio.hu - Támogatott tartalom
2021/07/26
Szerintünk most. Így lesz a kényelmes munkából még kényelmesebb, élvezetes tevékenység.

Husqvarna PW 360 magasnyomású mosó

A magasnyomású mosókkal hatékonyabban és víztakarékosabban takaríthatjuk le járműveinket, vagy akár a ház körüli területet (lépcsők, járdák, stb.) is. A magasnyomású mosók ezen előnyét a Husqvarna PW 360 modell még tovább fokozza praktikus kialakításával, ötletes és hasznos megoldásaival.

Kompakt kialakításának köszönhetően könnyen tárolható és szállítható, valamint robusztus és nagy kerekeivel hatékonyan mozgathatjuk kerti terepkörülmények között is. 

Jelentősen megkönnyíti a használatot a gyorskioldós kábeltároló, valamint az alkatrészek (tömlő, szórófejek, stb.) könnyű csatlakoztatása is. Mind a csatlakozópontok, mind a szórófejek kialakítása lehetővé teszi azt, hogy a lehető legrövidebb időn belül elvégezzük a szükséges beállításokat, nincs erőlködés, sem macerás rögzítési megoldások. A használat közbeni szórófej cserét is pillanatok alatt el lehet végezni.

A Husqvarna PW 360 magasnyomású mosóhoz a hagyományos szórófej mellett egy nagyteljesítményű szórófejet is csatlakoztathatunk, ami a járófelületekre rakódott koszt hatékonyan eltávolítja. A csatlakoztatható habpermetező átlátszó kialakításának köszönhetően jól felügyelhető használatot tesz lehetővé.

A ravasz erőlködés nélkül tartható, a rugalmas, nagynyomású tömlő pedig felhasználóbarát, nem gabalyodik.

Így lesz a kényelmes munkából még kényelmesebb, élvezetes tevékenység.

Akciós Husqvarna® magasnyomású mosók

A Husqvarna nagynyomású mosóberendezések új termékcsaládjával felfedezheti, hogy a víz mosási teljesítménye nehezen múlható felül, ha az okos mérnöki megoldásokkal és tervezéssel párosul. Legyen szó akár autójáról, teraszáról vagy kerti kő felületeiről, a Husqvarna nagynyomású mosóberendezései segítségére lesznek a tisztításban!

A házban és a ház körül végzett valamennyi tisztítás során a természet adta víznek pótolhatatlan értéke van. A Husqvarna nagynyomású mosóberendezéseivel felfedezheti, hogy a víz mosási teljesítménye nehezen múlható felül, ha az okos mérnöki megoldásokkal és tervezéssel párosul. Az édesvízzel mindig takarékosan kell bánni, és a szokásos kerti tömlőkkel összehasonlítva a Husqvarna nagynyomású mosóberendezései 80 %-kal kevesebb vízzel végzik el a feladatot.

Bármilyen nagyságú tisztítandó felülettel megbirkóznak, ott ahol a por és egyéb szennyeződések jelen vannak. Válasszon a különféle tartozékok közül, melyek segítségével mindig kontrollálhatja az elvégzendő munkát. Mindegyik modell maximum tisztítási teljesítmény nyújt és a felhasználói élmény figyelembe vételével tervezték őket. Okos forgatási, mozgatási funkciókkal, gyors csatlakozókkal, időtálló acél pumpával, magas profilú kerekekkel és hosszú tömlővel rendelkeznek, számos egyéb tulajdonságuk mellett, amelyek gondoskodnak a tökéletes eredményről.  

A magasnyomású kerékpármosás 4 szabálya