Menü

2008.04.01.     Hozzászólás 0

MERIDA SUB V10 - Eredményhirdetés

A hétvégi PORT.hu Bringaexpo befejeztével a Merida nyereményjátékunk is véget ért, így ma nyertest hirdetünk. Kattints a cikkre, hogy megtudd, Te vagy-e a szerencsés, aki hazaviheti a Piros Merida bringát!

A regisztrációk számából egyértelműen látszik, hogy sokan vágytok ki a szabadba kerékpározni, pláne ha ezt egy vadiúj Merida SUB V10-es bringán tehetitek meg.

 

A NYERTES:

Alvin (Monostori Péter)

néven regisztrált szerencsés olvasónknak már csak azon kell törnie a fejét, hogy melyik kerékpáros útvonalat válassza tesztelésre, ugyanis a sorsolás eredményeképp ő viheti haza a piros bicajt.

A szerencsés nyertesnek ezúton is gratulálunk, már elküldtük számára az értesítő e-mailt a regisztrációkor megadott címére.

 

Akinek most nem kedvezett a szerencse, az se búslakodjon, hiszen a ránk köszöntött tavaszi időjárás mindenki számára lehetővé teszi, hogy nyeregbe, futó- vagy túracipőbe pattanjon és kimozduljon a városi zajból az erdei nyugalomba. És ha valamilyen felszerelés még hiányzik, partnereink ajánlatából biztosan megtaláljátok, ami a szabadidős sportoláshoz szükséges.