Kölcsönbringa napi 200 Forintért Hír

Siető Andrea - Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2010/04/26
Megnyitotta garázskapuit Budapest első non-profit kerékpárkölcsönzője! Napi 200 forintért te is bringával járhatsz munkába.
Hirdetés
Nincs pénzed drága bringára? Vagy nem szívesen osztod meg a kerékpároddal az ágyad, vagyis nincs elég helyed a tárolásra? Akkor kölcsönözz egyet és menj vele munkába, kirándulni vagy akárhova tömegközlekedés vagy autó helyett.
 
A kölcsönző megnyitóján Bús Balázs, Óbuda polgármestere elmondta: azért támogatták a kezdeményezést, mert hisznek abban, hogy Budapest kerékpáros kultúrája fejleszthető , a közlekedésből fakadó légszennyezés csökkenthető. 
 
A bérelhető járgányok között gyerekbringa, monti és városi kerékpár is szerepel:
Caprine Toddler 20” lány Caprine Toddler 20” fiú Caprine Kids 20” váltós Caprine Junior Caprine Forest női Caprine Forest férfi Kelly’s Downtown Kelly’s Lagoon
 
A kerékpárok kölcsönzési díja 200 Forint egy órára, ám a III. kerületi lakosok számára a Kelly's Downtown és Kelly's Lagoon bringák 200 Forintért egész napra elvihetőek!
A kölcsönzés lehetőségével bármelyik ingázó élhet, aki a Békásmegyeri HÉV-ről, az 1-es villamosról, vagy a Szentlélek téri végállomásra beérkező buszokról leszállva, nem egy újabb tömegközlekedési eszközt, hanem a bringát választja.
 
Infókat itt találsz:
 
 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés