Kerékpártúra zenés fesztivállal... vagy fordítva Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2011/07/08
Képzeld el, hogy két napos kerékpártúrára indulsz, de az esti programod nem csupán szalonnasütögetésből ál...
Hirdetés

Egy hétvégés nyári sport- és zenei fesztivál, ami kerékpártúrával indul és azzal is fejeződik be... avagy.... Kétnapos kerékpártúra, amit sport- és zenei fesztivállal színesítünk...

A   BikeLineFest   programsorozat összeállításánál nagy hangsúlyt fektettünk a sportra. Maga a biciklitúra is már önmagában sport, de mi úgy gondoltuk ez nem elég!

 

Mi is ez a BikelineFest? Szombat reggel fogod a cókmókodat (bringa, sátor, miegymás), lejelentkezel a Millenáris parkban, felteszed a cuccod (persze a bringán kívül) az úticélhoz tartó teherautóra és kezdődhet is a kerékpártúra. A Nagymarosig (vagy Sopronig) tartó úton a szervezők gondoskodnak frissítésről és szervizről is, ha szükséges. Az első napi túra után nem csupán egy laza tábortűz vár, hanem masszázs, bringás ügyességi versenyek, triál bemutatók, kerékpár tesztek, chill out bázis, foci, röplabda, speed tollas, zorb labda játékok és délután 2 órától koncertek, zene, tánc, fesztivál hajnalig.

Másnap, miután kipihented az előző napi túrát és a bulizást, újra nyeregbe pattansz és folytatódik a túra, vagyis indulás vissza, hazafelé.

 

Jól hangzik? A 2011. július 30-31-i Budapest - Nagymaros kerékpártúrán kívül július 23-24-én a Sopron - Breitenbrunn útvonalon is lenyomhatod ugyanezt.

 

Csekkold a facebook-on: Klikk ide !
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés