Kerékpárszállítás taxival?  Hír

Kerékpárszállítás taxival? Hír

Kakuk András
Kakuk András
2015/04/20
Prémium kategóriás, vonóhorgos kerékpárszállítók taxin? Segíts, hogy valósággá váljon!
Hirdetés

Az UEBLER magyarországi forgalmazója  a Profcar Hungary Kft egyedülálló módon kitalálta, hogy segíti a biciklisek adhoc kerékpárszállítását és felkeresi a legnagyobb Budapesti Taxi társaságot, hogy meggyőzze a biciklis társadalom nyitott arra, hogy kulturált módon szállíttassa a biciklijét rövid távon. (pl. elindul valaki biciklizni és elromlik az idő vagy elmegy valaki a barátjához és elkezdenek iszogatni, de vissza már nem szeretne biciklizni. Esetleg egész egyszerűen lerobban a biciklije, de szeretne hazajutni vagy elindulnak biciklizni de közben elfárad vagy távolabbi helyről szeretne csillagtúrázni odáig viszont el kell jutnia. Ugyanígy előfordulhat, hogy szervizbe akarja vinni a biciklijét vagy egyszerűen vásárol egy biciklit, de szeretné normál körülmények között haza szállítani)

Ehhez szeretnének kulturált módon segítséget adni a Főtaxival együtt.

Több tárgyaláson túl vannak, jelenleg felmérték, hogy kb.160 vonóhorgos Taxi van a Főtaxin belül (1000 autóból). A második kör, hogy egyrészt az Uebler felmérje, hogy mekkora erre a nyitottság a biciklis társadalom részéről, másrészt a Főtaxi is, hogy a TAXI vállalkozók körében mennyire van meg a nyitottság egy újabb termék/szolgáltatás bevezetéséhez nyilván a magasabb fuvarszám, kapacitás reményében.

A jelenlegi jogszabályok értelmében a fuvar ami a biciklit is szállítaná NEM KERÜLNE TÖBBE MINT a normál fuvar, azaz nem lenne felára!!!!

Kérünk titeket, hogy az alábbi kérdőív kitöltésével segítsétek az Uebler erőfeszítéseit. 

 

Create your own user feedback survey

Hirdetés