Menü

2009.03.19.     Hozzászólás 1

turizmus.com

Kerékpárosbarát Bugyi

Új kerékpárút Bugyiban! Az 1,3 kilométeres új szakaszt csütörtökön avatják. Az 5100 lelkes településen már korábban megépítettek egy több mint egy kilométeres úgynevezett egyesített gyalog- és kerékpárutat.

Közel 75 millió forintot nyert a közép-magyarországi operatív program pályázatán a Pest megyei Bugyi község meglévő kerékpárútjának meghosszabbításához. Az 1,3 kilométeres új szakaszt csütörtökön avatják. Az 5100 lelkes településen már korábban megépítettek egy több mint egy kilométeres úgynevezett egyesített gyalog- és kerékpárutat. Ehhez toldották most hozzá a 90 millió forintba kerülő új szakaszt.

A település központját átszelő, nagy forgalmú közút miatt elengedhetetlenül szükség van a vele párhuzamosan haladó, a tervek szerint később Bugyi határáig húzódó kerékpárútra. A helyi közintézmények megközelítése így lényegesen kényelmesebbé, és főleg biztonságosabbá válik.

Olvass többet a témáról: kerékpárút, kerékpár

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


  • Alick 2015.06.30.   16:33

    Alick

    Ebből a pénzből inkább az útpadkát csinálták volna meg rendesen, mint ezt a teljesen értelmetlen gyalogost és kerékpárost összeeresztő, balesetveszélyes marhaságot. De nyilván valaki jól megtömte a zsebét ezzel a Patyomkin-beruházással...

    válasz erre...