Kerékpáros újdonságok 2013-ból Hír

Hirdetés
2012/10/09
Marty McFly repülő autók helyett kerékpáros különlegességek hírével jött vissza a jövőből...
Hirdetés

A fejvédőnek nem feltétlenül kell merevnek lennie a Carrera szerint, ezért megalkották az összecsukható bukójukat. Leginkább a régivágású bőr-fejvédőkre hajaz kinézetileg, de mindemellett megfelel az EN 1078-as szabványnak (ez garantálja, hogy eséskor megfelelő védelmet nyújt).

 

82651-carrera.jpg
82651-carrera.jpg

 

A hosszanti irányban húzódó merev csíkokat flexibilis szalagok kötik össze, amiknek köszönhetően a sisak alkalmazkodik viselőjének fejformájához, plusz az elasztikus rögzítő rendszerrel teljesen a fejre lehet passzítani. Azon kívül, hogy a fejre idomul, használaton kívül kevesebb hellyel is beéri a táskában.

 

Az O-Synce ScreenEye napellenzője a nap kiszűrésén túl hasznos infókkal (sebesség, távolság, idő, stb.) látja el viselőjét. Az Urbanfree kilométeróra első sorban búvárbringásoknak nélkülözhetetlen kellék, mivel tökéletesen vízálló.

 

82651-o-synce.jpg
82651-o-synce.jpg

 

Nem eső- és nem cseppálló, hanem vízálló (az EuroBike kiállítás teljes időtartama alatt egy vízzel telt akváriumban pihent és végig hibátlanul működött).

 

A Castelli mind a férfi, mind a női vonalon vadonatúj színekkel jelentkezik. Az eddig megszokott elegáns stílust megtartva fiatalos megjelenést csempésztek a kollekcióba.

 

82651-castelli.jpg
82651-castelli.jpg

 

Az Author Carbon bringák továbbra is egyedi, saját tervezésű vázon futnak és ez egyaránt érvényes az országúti, a Mountainbike és a 29er kategóriában is.

Az országúti és a 29er vonalon a vékonyabb pénztárcával rendelkező vásárlóknak kínál alternatívát.
A Tektro új hidraulikus fékének köszönhetően Cross kategóriában egy új modell, a Vertigo robban be a mezőnybe.

 

82651-author.jpg
82651-author.jpg

 

A gyerekbringák terén is számíthatunk újdonságra, hiszen jövőre a 24"-es méretben is lesz ASL (vagyis férfi vázas, de női geometriával készült váz).

 

Még több infó a jövőből:

 

Hirdetés