Kerekezz, keretezz! Hír

ArtBike
2011/12/15
Az Artbike kerékpáros művészetet támogató projekt képzőművészeti pályázatot indít Kerekezz, keretezz! címmel.
Hirdetés

 

A pályázat témája a kerékpáros szubkultúra és biciklis életforma bemutatása. A pályázatra elsősorban festményeket várnak a szervezők, de lehetőség van grafika, digitális és iparművészeti alkotások beküldésére is.  A pályázat célja a kerékpározás és művészet határainak összemosása , a kerékpáros művészet bemutatása, annak népszerűsítése, valamint a közönség és az új generációs művészek kapcsolatának élénkítése mellett egy sikeres bemutató megvalósítása.

 

A legjobbnak ítélt alkotások egy széles körben reklámozott, jelentős médiatámogatottságú esemény keretei között bemutatásra kerülnek Budapesten 2012 februárjában.

  

A pályázatra tetszőleges technikával készült festmények, grafikák és digitális alkotások nevezhetők, viszont a bemutató eseményen előnyt élveznek a festmények. Az Artbike pályázatára jelentkezni az alkotásról készült és a megadott e-mail címre elküldött jó minőségű fényképpel lehet, amelyhez csatolni kell az alkotás adatait (technika, méret, stb.). Egy alkotótól maximum 3 pályamű nevezhető.

 

A pályaművek elkészítésének és beküldésének határideje: 2012. január 31. 

 

A bemutatóra meghívást nyert pályaművek alkotói 2012. február 5-ig értesítésre kerülnek. A beérkezett alkotásokat a kiállítás után az Artbike honlapján és Facebook csoportjában bemutatásra kerülnek. A pályamunkákat e-mailben a artbikeprojekt@gmail.com címre várják. 

 

További részletek: www.artbike.blog.hu
 
 
Hirdetés