Jelentkezz! - Én és a Kerékpárom fotópályázat!

Jelentkezz! - Én és a Kerékpárom fotópályázat!

(X) - Támogatott tartalom
2015/06/15
A RokonSport 2015-ben is meghirdeti Nyári kerékpáros fotópályázatát!

Szerencsére hazánkban is egyre népszerűbbé válik a kerékpáros életmód. Mind többen érzik úgy, hogy a környezet tudatos megóvása és a megnövekedett benzinárak mellett, a sportolás öröméért is érdemes bringára pattanniuk.

Te sem csak mint közlekedési eszközre gondolsz a kerékpárodra , hanem egy csodálatos élményforrást jelentő igazi társra? Szeretsz úttalan utakon járni és szívesen barangolsz bel-és külföldön egyaránt?

Ha igen, akkor vegyél részt az Én és a kerékpárom fotópályázaton és nyerj! 

Nyeremények
1db 30.000 Ft vásárlási utalvány
1db 20.000 Ft vásárlási utalvány
1db 10.000 Ft vásárlási utalvány
+ különdíj:
1db 30.000 Ft vásárlási utalvány

Mindenki, aki a nevezési feltételeknek megfelelő pályázatot küld be, 3.000Ft-os vásárlási utalványt kap, melyet boltunkban személyesen, vagy webáruházas rendelés esetén tud levásárolni. (Webáruházból történő rendelés esetén szállítási költséget nem számítunk fel!)

Ahhoz, hogy valamelyik utalványt megnyerd, a következőket kell tenned:


2015. július 19-ig küldj el az info@rokonsport.hu e-mail címre olyan képet vagy képeket, ahol Te vagy lefényképezve a kerékpároddal, egy olyan helyszínen, ahová egy emlékezetes túra alkalmával jutottál el! Szebbnél szebb fotókat küldj (JPEG formátumban) tópartról vagy a hegyekből, templom mellől vagy az út széléről, Magyarországról vagy a világ bármely pontjáról. Azok a képek és pályázatok kerülnek be, amelyekhez legalább 5-6 mondatos túraleírást is kapunk!

A lényeg, hogy Neked emlékezetes legyen, és ezt szívesen megosztanád másokkal is.
Az elkészült képeket és a képhez kapcsolódó leírást az info@rokonsport.hu e-mail címre küldd. A kép mellé írd meg a helyszínt és egy rövid leírást a túráról!

A képek egytől egyig felkerülnek a RokonSport web- és facebook oldalára. Az első 3 helyezett pályázat sorsa a Facebook szavazással, a begyűjtőtt szavazatok száma alapján dől majd el, július 21-től július 31-ig.

A beküldők között 1db 30.000, 1db 20.000 és 1 db 10.000 Ft-os vásárlási utalvány kerül kisorsolásra, melyek A RokonSport üzletében levásárolhatóak lesznek. Illetve egy 30.000Ft-os vásárlási utalvány különdíj, amit a Rokonsport szakmai stábja a legjobb túraleírás beküldöjének ajándékoz oda! A nyerteseket és jelentkezőket e-mailben tájékoztat a Rokonsport csapata a további tudnivalókról.

A tavalyi győztesek: Klikk ide!

Hirdetés
Hirdetés