Iskolák jelentkezhetnek BringaSuli programra Hír

bringasuli.hu
2008/03/28
A „Kerékpáros Magyarország Program” és a „Közlekedésbiztonsági akcióterv” támogatásával április és május hónapban a Vuelta Kft. iskolai kerékpáros oktatást szervez.
Hirdetés

A finanszírozás alapjait a Kerékpáros Magyarország Program keretében a GKM biztosítja, azzal, hogy a szervező Vuelta Kft. további támogatókat, szponzorokat von be a programsorozat sikeres megvalósítása érdekében.   Az oktatási program Európában bevezetett és bevált módszerekre épül, és több célt is igyekszik elérni: - Kerékpáros közlekedés biztonságának fokozása - Kerékpározás népszerűsítése   Programunkat - amely csak az érintett általános iskolák és a tanárok együttműködésével valósulhat meg - az Oktatási és Kulturális Minisztérium is támogatja.

    Az iskolák az alábbi programra jelentkezhetnek:   Kerékpározást oktató program az önkormányzatok és a településen működő civil szervezetek, egyházak által fenntartott általános iskolákban:   - A képzés időtartama két hónap (április-május) - A képzés egy vezető oktató és öt-hat tanár bevonásával történik - Az oktatók munkáját segédanyagokkal és háttér-információkkal segítjük - A legaktívabb iskolákat, osztályokat díjazzuk - összesen több millió forint értékben   A programban való részvétel feltételei: - 7-14 éves diákok vehetnek részt az oktatásban - Az iskola létszáma érje el a 200 főt   A programra pályázni a mellékelt adatlapon lehet, 2008. április 3-án 12 óráig.

További információ: - Abelovszky Tamás, - Vuelta Kft., 1138 Budapest, Váci út 152. - e-mail: info@bringasuli.hu, - Telefon: 06-30 / 869-42-34 - www.bringasuli.hu 
Hirdetés