Menü

2007.05.23.     Hozzászólás 0

III. Strázsahegyi Tekerő a hétvégén

Május 26-án szombaton az amatőr kerékpárosok legnagyobb örömére, megrendezésre kerül a Strázsahegyi Tekerő – Amatőr terepkerékpáros verseny. A színvonalas rendezés, a remek hangulat és a kerékpározás öröme garantált!

A verseny megrendezésével célunk a tömegsport népszerűsítése, sportolókat, családokat, baráti társaságokat megmozgató családi sportnap szervezése.
Úgy gondoljuk, hogy az újonnan kijelölt és lényegesen hosszabb pálya (nagykör) a gyakorlott, rendszeresen versenyzõk számára is vonzó lesz. Több kategóriában indítunk futamokat, így várjuk az amatõröket és a profi versenyzõket egyaránt. Az elit kategóriában a dobogós helyezést elértek a szokásos díjazások mellett pénzjutalomban is részesülnek.
További célunk a monori Strázsa-hegy és a pincefalu népszerûsítése, az ott készült kitûnõ ételek és zamatos borok bemutatása. Szándékunk az, hogy ezen a napon teljen meg a hegy a monori és környékbeli emberekkel, az ország különbözõ területeirõl idelátogató kerékpárosokkal és családtagjaikkal. Versenyezzünk a mozgás öröméért és természetesen a versenyen elnyerhetõ díjakért, majd kóstoljuk meg az ott készített ételeket, borokat. Szórakozzunk és élvezzük az Orbán-napi programot.

Programunk felett védnökséget vállalt Monor Város Önkormányzata.


Honlapunk feltöltését folyamatosan végezzük egészen a verseny eredményeinek és az ott készült képek, beszámolók feltöltéséig. Kérjük látogasson el a Monor Környéki Strázsa Borrend honlapjára, nézzen szét, tájékozódhat tevékenységünkrõl, a strázsahegyi életrõl és természetesen a hírek oldalon olvashat verenyünkrõl.

Elõzõ évi versenyünk az ARCHIV oldalon megtekinthetõ!

Amennyiben kérdése van programunkkal kapcsolatban, várjuk levelét a strazsahegyitekero@strazsahegyitekero.hu címen.

Tisztelettel
Kugel György

További információk a www.strazsahegyitekero.hu  oldalon!