Haibike kerékpárok 2012

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2012/03/09
A Haibike mögött fiatal, elszánt kerékpárosok állnak, akiket saját izzadtságuk és lelkesedésük ösztönöz a fejlesztésre...
Hirdetés

 

A Haibike mögött fiatal, elszánt kerékpárosok állnak, akik a saját versenyeiken indulnak, a saját bringáikkal, így saját izzadtságuk és lelkesedésük ösztönzi őket a fejlesztésre. Felfedezve az új anyagban rejlő lehetőségeket, 2005 óta alumínium helyett egyre inkább a karbon felé orientálódik a fejlesztés.

 


Haibike Light SL

 

A cég kínálatában megtalálhatóak a klasszikusnak mondható merev és összteleszkópos mtb-k a belépőtől a versenykategóriáig, az országúti, triatlon, bmx és gyermekkerékpárok. Idén már a Haibike is előrukkolt a kapós 29es montikkal és komoly dizájnváltozás figyelhető meg a legtöbb modellen.

 


Haibike Greed 29 RC

 

A Haibike egyes elektromos kerékpárjai a Bosch pedelec motorját kapták meg, ami a különleges engedélyének köszönhetően már a vázon belül, vagyis védett helyen kaphatott helyet.

Azonban ezek a pedelecek már nem azok az elektromos bringák, amik inkább hasonlítanak egy UFO-ra, hanem akár vérbeli össztelós álommasinák némi extra lökettel.

 


Haibike Speed RX

Ismerd meg a Haibike márkát és a teljes 2012-es évi termékpalettát!
Klikk ide! 

Hirdetés
Hirdetés