Gravel kerékpárok 2021 Hír

Gravel kerékpárok 2021 Hír

Mozgásvilág
Mozgásvilág
2021/03/10
Ha sosem tudhatod, hogy milyen terepen fogsz tekerni...
Hirdetés

A gravel bike vagy gravel kerékpár ránézésre leginkább egy cyclocross kerékpárhoz hasonlít, ám míg utóbbin annak agilisabb, versenyzésre tervezett geometriája miatt erőteljesen a kormányra dőlve tekerünk, ezen a kerékpárok magasabb fejcsöve, enyhén nagyobb tengelytávja, alacsonyabb középcsapágy-magasság, és laposabb villaszöge miatt kissé egyenesebben, komfortosabban ülünk.

Gravel kerékpárok 2021

Gravel kerékpárok 2021-1
Gravel kerékpárok 2021-1

Kross Esker 2.0

Aluminium Superlite váz, Sora váltórendszerrel felszerelve az ESKER 2.0 a terephasználat lehetősége mellett csomagokat és egyéb hasznos kiegészítő felszereléseket is fogad. A bringa számos rögzítő konzollal van ellátva, így csomagtartót, sárvédőt, további kulacsokat egyaránt fogad. Mostantól már a leghosszabb távok sem jelentenek akadályt!

349 990 Ft


Gravel kerékpárok 2021-4

Gravel kerékpárok 2021-4

Merida Silex 200

A Merida Silex a méltán egyre népszerűbb gravel kategória éllovasa. A Silex kényelmes off-road tekeréseken érzi magát elemében, amiben a hosszú felső cső, a rövid kormányszár és az akár 2.2 inches, széles, mtb bringáknál megszokott gumik segítik. Ezzel a kerékpárral nyugodtan indulhatunk hosszú, akár világkörüli túrára is, ha kihasználjuk a Merida kerékpáros táskái adta lehetőségeket és minden szükséges felszerelést felpakolunk a kerékpárra.

419 000 Ft

Bővebben...


Gravel kerékpárok 2021-2
Gravel kerékpárok 2021-2

Kross Esker 4.0

Acél váz, terepzöld szín, Tiagra váltók. A széles külső gumik fogadásához a vázgeometrián is finomítani kellett. A speciális „gravel” jellegű vázkialakításnak köszönhetően az Esker 4.0 kiszámítható, stabil menetkarakterisztikával rendelkezik, hosszú távokon is megfelelő kényelmet biztosít. A túrázásra optimalizált kerékpár fürgén gurul az épített utakon, mindazonáltal élvezetes élményt nyújt a murvás dózerutakon – csomagokkal felpakolva vagy anélkül egyaránt.

459 990 Ft


Gravel kerékpárok 2021-9

Gravel kerékpárok 2021-9

KTM X-Strada 730 FIT

A gravel élmény mindenkit rabul ejt és nagyon jó úton halad afelé, hogy az egyik legszélesebb igényeket kielégítő kategória legyen. A hajtást és váltást a Shimano GRX 1×11 sebességes szett biztosítja megbízható működéssel terepen is. 

476 850 Ft

Bővebben...


Gravel kerékpárok 2021-10

Cube Nuroad EX

A kevesebb lehet néha több. Ez az ihlet áll a Nuroad EX mögött, amelyre a Shimano gravel-specifikus 1x11 sebességes GRX szettjét szereltük a széles áttételtartományért és minimális bonyodalomért. Rezgéseket elnyelő full karbon villával és rengeteg gumi férőhellyel láttuk el. A Shimano erőteljes hidraulikus tárcsafékei lehetővé teszik a biztonságos megállást bármilyen felületen, bármilyen körülmények között. Az integrált csomagtartó- és sárvédő rögzítési pontoknak köszönhetően minden kalandra készen állsz.

539 000 Ft


Gravel kerékpárok 2021-3
Gravel kerékpárok 2021-3

Kross Esker 6.0

Ha már kevés az országúti kerékpározás élménye, imádod a hosszú túrákat és szükséged van egy könnyen karbantartható, robusztus kerékpárra, amellyel a téli-tavaszi edzéseidet is végezheted, akkor a megoldás a legújabb garvel kerékpár. Tempós haladást biztosít aszfalton, de örömed leled benne akkor is, ha az útról letérsz.

Az ESKER 6.0 modell tökéletes választás elegáns fekete grafit matt színével és a legoptimálisabb felszereltséggel. Aluminium Superlite vár, mely könnyű, mégis erős, hogy minden kihívásnak megfeleljen a bringa.  A sokrétű felhasználás és a változatos terepviszony ballonos külső gumikat feltételez. Az Esker vázkialakítása masszív, mind az első, mind a hátsó kerék esetében széles abroncsot fogad. A sár még a masszív kerekek mellett sem gyűlik fel, így akkor sincs baj, ha mély dagonyán keresztül vezet az út.

599 990 Ft

Bővebben...


Gravel kerékpárok 2021-11

Cube Nuroad Race FE

Miért tartana vissza a bringád? A Nuroad Race FE bőséges gumi férőhelye, cyclocross ihlette irányíthatósága és teljes felszereltsége biztosítja a szükséges eszközöket, hogy bárhová elmehess vele. A tapadós, kényelmes, 40 mm-es Schwalbe külsők és a full karbon villa segítségével sokféle tereppel könnyedén megbirkózhatsz. A Shimano GRX 2x11 váltása és minden időjárási körülmények között működő hidraulikus tárcsafékei biztosítják, hogy mindig teljes legyen a kontrollod. Ha beleveszed a csomagtartót, a teljes hosszúságú sárvédőket és a hátsó lámpát bármire készen állsz.

639 990 Ft


Gravel kerékpárok 2021-8
Gravel kerékpárok 2021-8

KTM X-Strada LFC

A gravel irányzat jó úton halad afelé, hogy az egyik legszélesebb igényeket kielégítő kategória legyen. Ha azt hallod gravel, az éppúgy jelentheti az úttalan utakon sportolást, mint az ugyanezen terepen kötetlenül túrázást, vagy akár hétköznapi ingázást is. A KTM X-Strada LFC-t is ezek az igények inspirálták a hétköznapi használatot megkönnyítő csomagtartóval, sárhányóval és komplett világítással gyárilag felszereve. Természetesen Shimano GRX-szettel érkezik.

676 850 Ft

Bővebben...


Gravel kerékpárok 2021-12

Cube Nuroad C:62

Ismerkedj meg az új Nuroad C:62 Pro-val. A karbonváz kényelmét és alacsony súlyát a Shimano gravel-specifikus GRX 1x11 szettjével egyesítettük, így minden adott, amire szükséged lehet a távolabbi felfedezésekhez. A Fulcrum kerékszettet 24mm-es széles felnikkel kifejezetten vegyes használatra tervezték, amely tökéletesen passzol a tapadós, 40mm széles Schwalbe külsőkhöz. A hidraulikus tárcsafékek teljesítményével és a kényelmes karbonvillával nincs több kifogás. Merre tekersz vele jövő hétvégén?

769 990 Ft


Gravel kerékpárok 2021-5

Gravel kerékpárok 2021-5

Merida Silex+ 6000

Az alapvetően kényelmes, "egyeneshátas" geometriájú gravel kerékpár a bringázási élmény tekintetében közelebb áll a terepbringákhoz, mint az országúti "kormányradőlős" suhanósokhoz. Ezt az adottságát tudjuk jól kihasználni, ha a 650B-s gumikkal szerelt változatot választjuk, így aki mountainbike kerékpárról vált gravel bringára, az jóval otthonosabban fogja érezni magát a Silex+ nyergében. A magas felszereltséggel, Sram Force 1 szettel felvértezett gravel kerékpárral maximálisan az útra koncentrálhatsz.

989 000 Ft

Bővebben...


Gravel kerékpárok 2021-6

Gravel kerékpárok 2021-6

Merida eSilex+ 600

Az eSILEX a murvás utakra is kitévedő  kalandozóknak készült. Legyen szó aszfaltos vagy erdei utakról a szembeszél és az emelkedő nem lesz többé az ellenfeled. A szuperkompakt MAHLE  X35+ motor és akkumulátor biztosítja az elektromos rásegítést. A MAHLE cég több neves márkának fejleszt országútra elektromos rásegítéses rendszert. A kompakt mérete, alacsony súlya és rendkívül naturális menetteljesítménye miatt, rövid idő alatt nagy népszerűségre tett szert az ebike-ok piacán.

1 050 000 Ft


Gravel kerékpárok 2021-7
Gravel kerékpárok 2021-7

KTM X-Strada Master

A gravel élmény mindenkit rabul ejt! Főleg ha egy ilyen – ugyan a KTM brandtől nem megszokott de szemet gyönyörködtetően szép színvilágú – karbon vázas remekműre ül, mely az ambíciózus, sportos felhasználók számára kiváló választás! Az X-Strada Canic Performance Carbon ultrakönnyű, de strapabíró váz több izgalmas részletet rejt – integrált nyeregcső rögzítő, belső vezeték-elvezetés, egy-egy kulacstartó szem az alsó- és nyeregcsövön, integrált fejcsapágyak.

A váz jellegéhez kiválóan passzol a X-Strada Gravel Carbon F8 egyenes szárú villa. A hajtást és váltást a Shimano GRX 1×11 sebességes szett biztosítja megbízható működéssel terepen is, melyen néha komolyabb fékerő szükséges a biztonságos megálláshoz, így a kerékpár a Shimano GRX 2-dugattyús hidraulikus tárcsafékeit kapta. Ennek a bringának a nyergében soha nem akarsz majd hazaérni!

1 226 850 Ft

Bővebben...

Hirdetés