Menü

2011.04.14.     Hozzászólás 0

Gepida Tesztcenter Mátrafüreden

Európában elsőként Mátrafüreden a legújabb Gepida csúcsmodellek

Európában csak Magyarországon, mégpedig a Mátrában lehet tesztelni a Gepida cég legújabb csúcsbringáit. Mátrafüreden, a Mátra kapujában nyíló, egyesületi formában működő Gepida Tesztcenter várja a megszállott bringásokat, az érdeklődőket, a kalandra vágyókat.

 

Bárki tagja lehet  Gepida Tesztcentert is üzemeltető Mátra Túrakerékpár és Segway Klubnak, amely nem csak a technikai fejlesztésekért, de a természetért is rajong. A tagsággal számos előny is jár: kedvezményes tesztelési és vásárlási lehetőség, a klubtagság díja teljes egészében felhasználható a www.matratura.hu bérlési és kölcsönzési szolgáltatásainak bármelyikére. A további bérlésekre 10% kedvezmény vehető igénybe. A klubtag jogosultságot nyer a Magyarországon csak itt hozzáférhető, egyedi térképrendszerből történő letöltésre is. A kerékpártúra térképek és útvonalak hasznos segítséget jelentenek az elszánt túrázóknak.

 

A klubtagsági exkluzív lehetőséget biztosít a modellek aukción történő megvételére is. Még a nagyközönség előtt, kedvező áron juthatsz hozzá kedvenc modelledhez a klubtag szezonvégi kiárusítás keretében. A mátrai éttermekben, szállásokon és pincékben 10% kedvezményt ér a klubtagsági igazolvány. Hamar megtérülő befektetés az igazolvány 5.000 Ft-os ára, hiszen felsorolni sem lehet a rengeteg kedvezményt. A segítség azonban jól jön a frissen induló kezdeményezés számára, amely az adófelajánlásokat is szívesen és köszönettel fogadja.

Nem marad élvezetes program nélkül az, aki a klubtagság mellett dönt: 2011-ben a Húsvét Sprinten összemérhetik tudásukat a kerékpár szerelmesei. Április 24-én a Gyöngyös és Mátrafüred között várják a versenyzőket az országúti, hegyi kerékpártúrára és versenyre.

 

Májustól egészen szeptember végéig változatos és izgalmas túrákkal és kísérő rendezvényekkel készül a Klub. Az események sorában kastélylátogatás, borkóstoló, folklór műsor, éppúgy szerepel, mint tóparti csónakázás, szörfözés, vagy lovaglás. A résztvevőknek a gasztronómiai élvezetekről, vagy a pincelátogatásokról sem kell lemondania. Az eseményekről részletesen a www.matratura.hu oldalon lehet tájékozódni.

Olvass többet a témáról: gepida, Tesztcenter