Menü

2008.04.24.     Hozzászólás 0

FTC - Merida sikerek országúton

Hallottál már olyat, hogy egy bringaversenyt piros lámpa állított meg jó tíz percre? Az FTC - Merida versenyzőinek a hétvégén bőven kijutott az ilyen kalandokból. Olvasd el a beszámolót, érdemes!


Hétvégén: szombaton és vasárnap sikerrel szerepeltek újdonsült FTC – Merida versenyzőink. Szombaton a csapat a Szerencs Nagydíj első szakaszán vett részt, vasárnap pedig Vasárnap a CriticalMass kiinduló pontján, a Millenáris velodromban gála versenyt rendeztek. Mindkét versenyen dobogós eredmények születtek. 

 

Szombat : Szerencs Nagydíj:

A rajt után rögtön Specziár Viktor (FTC) és Kohary Maros (Atlantis) próbálkoztak szökéssel, de a mezőny hamar befogta őket. Az első fél körben lényegi akció nem történt, ezt Knoch László (Alföld KE) elégelte meg és támadott. Vele tartott, a hajdan Fradis Török Zoltán (Atlantis) és Szórádi (FTC). Ez a hármas a durva oldal pofaszél ellenére szépen eltávolodott a mezőnytől, először Török, majd Knoch adta meg magát Szórádi tempójának, aki végül Knochot megvárta, hogy ketten haladjanak tovább. A mezőnyben eközben összeállt az Atlantis csapata, hogy utolérjék a két szökevényt, hisz nem volt elöl emberük. Hat – hét kilométer alatt sikerült felérniük, így újra együtt tekert a mezőny. Nem sokkal később egy vasúti kereszteződésben pirosat kapott a mezőny, ahol jó tíz percet álltunk bőrig ázva a szakadó esőben. Mindenkit rázott a hideg és szentségelt, hogy meg fogunk fázni, el fogunk merevedni.

Bővebben : http://www.ftc-cycling.com/?do=read&id=47

 

 

 

Vasárnap : Millenáris

Vasárnap a CriticalMass kiinduló pontján, a Millenáris velodromban gála versenyt rendeztek. A három versenyszám összetett értékelésében Specziár Viktor és Berkesi András végeztek az első és harmadik helyen. A második helyezést Lengyel Gábor, a Kommuna kerékpárosa szerezte meg.

Bővebb info: www.ftc-cycling.com