Szerezd meg a BELO BIKE 5 kedvenc bringaútvonalát és Nyerj!

Szerezd meg a BELO BIKE 5 kedvenc bringaútvonalát és Nyerj!

Támogatott tartalom
2022/07/08
Itt a nyár, és keresel egy szuper bringás útvonalat, ahol végre lazíthatsz, és élvezheted a gurulást? Töltsd le ingyen a BELO BIKE 5 kedvenc túraútvonalát, és ha szerencséd van, akkor egy 30.000Ft-os vásárlási utalványt is nyerhetsz!

BELO BIKE - Innovatív kerékpárüzlet 

A BELO BIKE egy igazán trendi, modern és innovatív kerékpárüzlet Biatorbágyon. Üzletük Biatorbágy központjában, a Bia Korzó üzletház 1. emeletén található. Többféle típusú kerékpár, elektromos kerékpár közül választhatsz, ha ellátogatsz hozzájuk. Legyen az mountainbike, városi,  vagy trekking . Természetesen a gyerekekről sem feledkeztek meg, hiszen nagyon fontosnak tartják, hogy már egészen kicsi kortól gyermekeink is megszeressék a kerékpározás adta szabadság örömét, így mind a kisfiúk, mind a kislányok találhatnak számukra ideális kerékpárt.

Üzletük kínálatából kiemelkednek az egyelőre csak náluk elérhető C-PRO karbon kerékpárok. Ez jellemzi legjobban a C-PRO bringákat: TÖKÉLETESRE FEJLESZTETT GEOMETRIA, PONTOS FORMATERVEZÉS, PRÉMIUM DESIGN

A több, mint 25 éves Capriolo márka új, tovább fejlesztett, prémium vonala, mely ÁR/ÉRTÉK arányban igazán figyelemre méltó modellpalettával rendelkezik. Az egyre sokrétűbb fogyasztói igények, a minőségi kerékpárok iránti kereslet hívta életre a márkát. C PRO = Capriolo Professional, mely egyet jelent a prémium minőséggel. Minőségi váltók, fékrendszerek, váz, kényelmes nyereg - csak néhány jellemző, ami meghatározó lehet kerékpár választásod során.

Mi vár rád, ha ellátogatsz a BELO BIKE-ba? Az alábbi videóból minden kiderül!

Nyerj!

A BELO BIKE 5 kedvenc útvonalát most te is megszerezheted 1 perc alatt, sőt nyerhetsz tőlünk egy 30.000Ft-os vásárlási utalványt is!

Nyerni akarok!

Hirdetés