Fedettpályás földtúrás bringásoknak Hír

Mozgásvilág.hu
2012/01/05
A 2011-es év utolsó előtti napján fedett pályás bringás dzsembori volt a Csepel Művekben.
Hirdetés



A 2011/2012-es szilveszteri mulatság előtt egy nappal fedett pályás bringás dzsembori volt a Csepel Művek egyik, egykoron szorgos munkásokkal teli épületében. Szorgos munkások helyett ezúttal fürge és pattogós "rájderek" triáloztak, sprinteltek, monocikliztek és pámptrekkeltek a nagy rakás odahordott földből és különböző raktári elemekből kialakított bringás komplexumban.

 

Kimura

 

Egy sokéves jövőbe mutató történet nulladik napjaként hozta össze Gulyás Misi az Indotrack PEDALEaRth nevű rendezvényt, amit a Csepel Szabadidősportjáért Alapítvány vett támogató szárnyai alá.

Az egész napos eseményen Fundango Gold Sprint, Pump Track, Monocycle, Trial és legális graffiti viadalok szerepeltek. Egy jóféle underground buli kerekedett forralt borral, virslivel, kandelábereknél melegedő nézőkkel és a hangulathoz illő (nemtudommilyenstílusú) zenével.

 

Kimura

 

Az előbb említett sokéves terv főbb célkitűzései közt szerepel a hazai fiatalság (konkrétan a kisgyerekek), a kerékpáros utánpótlás nevelése, illetve egy komplett kerékpáros központ, egy kerékpáros mini-metropolisz létrehozása is.

Ennek előfutáraként a 2011. december 30-i rendezvényre készített pályákat továbbfejlesztik, hogy a minél közelebbi jövőben bármelyik bringás rágurulhasson. Erről később majd még többet...

  

Kimura

 

Eredmények:

Monocycles

1.Fábián Márk

2.Teleki Aidan

3.Császár Zoltán

 

Triál

1.Hegedűs László

2.Horgas Máté

3.Horgas Attila

 

20” különdíj

Horgas Máté

 

Pumptrack

1.Kovács Attila

2.Tarr Tamás

3.Zölei Patrik

 

BMX különdíj

Szoboszlai Patrik

 

Gold Sprint értékeltek

Női Lilla 

 

Férfi  1 - Dodi    

2 - PálGí    

3 - Imike    
Hirdetés