Menü

2017.06.23.     Hozzászólás 0

(x)

Ezt vidd magaddal kerékpártúrára

Nyári kivonat a végeláthatatlan listából.


A "kerékpártúra kellékei" felütésre listát írni maga az életfogytig tartó írásra kárhoztatás, mert végeláthatatlan mennyiségű felszerelés, ruházat, kiegészítő, alkatrész és fityula létezik, ami nélkülözhetetlen, vagy csak jól jöhet egy hosszú nyári tekerés alatt.

Én viszont most este szeretnék hazajutni a családomhoz még sötétedés előtt, úgyhogy most kifejezetten a Spiuk kínálatából fogok néhány nyári kerékpártúrához való darabot bemutatni.

 

Fejvédő

Az egyik, ha nem a legfontosabb biztonsági felszerelés egy kerékpáros bukósisak. Ha nyári melegben tekersz, akkor a menetszél lesz az egyik legjobb barátod és egy jó fejvédő nem áll ennek a barátságnak az útjába. A Spiuk Rhombus sisak óriási szellőzőnyílásai és kifejezetten kedvező ára frissítőleg fog hatni az út során.

Szintén fontos a kerékpározás szabadságának megtartása a lehető legkevesebb plusz teherrel. A Spiuk Tamera Lite 2017-re a ráncfelvarrás után mindössze 224 gramm S/M méretben, ezért a könnyed életérzésre vágyóknak egyértelműen ezt ajánlom, egész jó ára is van.

Nyáron pedig nem csak a kerékpárosok, de a bogarak is szeretik a kerékpárutak környékét és a velük való találkozáskor áldás egy bogárhálóval felszerelt fejvédő, ezt a Spiuk Ziron modell tudja.

 

Spiuk fejvédők

 

Kerékpáros felső

Nyár van, nyár, röpke lepke száll virágra és a kerékpártúrázónak melege van. A kellemes komfortérzethez egy könnyen száradó, vékony anyagból készült ujjatlan felső járul hozzá leginkább, mint amilyen a Spiuk XP Summer, ami aláöltözetként is beválik.

Hasonló kialakítású, de professzionális felső a Profit Summer Jersey, ami nem csak túrán, de versenyen is megállja a helyét aerodinamikailag kialakított, hálós anyagával.

 

Spiuk aláöltözet

 

Kerékpáros széldzseki

Bármilyen tiszta is az égbolt, nyári melegben a semmiből alakulnak ki esőfelhők és hirtelen szélvihar is megviccelheti a túrázókat. Készülj fel az ilyen esetekre egy könnyen csomagolható, kis helyet foglaló és hihetetlenül könnyű szélkabáttal, vagy egy ragasztott, vízálló cipzárral ellátott esőkabáttal...

 

Spiuk kabátok

 

Az összes Spiuk kerékpártúra tippet itt találod.

 

A Spiuk kerékpáros kiegészítőket Magyarországon a Tutto Bici kerékpár szaküzlet és országosan 14 viszonteladó kínálatában találod meg.

Olvass többet a témáról: tuttobici, spiuk

Ajánló