Csináld magad - Lúzer bringaszerviz Hír

Mozgásvilág.hu
2012/07/04
Egy képriport, melyen most már nem csak a bringaszervizesek röhögnek.  Összegyűjtöttük a kerékpárszervizek bugyraiban féltve őrzött titkokat!
Hirdetés

 

A következőkben összeszedtük a legszaftosabb "home made" bringaszerelő rémsztorikat, és a hozzájuk tartozó képeket.

 

A baltás felni gyilkos

Első történetünkben egy csúnya defekt után emberünk gumicserére adta fejét. Külső gumit megfelelő szerszámok hiányában nem sikerült levarázsolni a felniről, de egy kis falusi találékonyságért szerencsére nem ment a szomszédba. Egy jól sikerült térdelő mozdulattal a felnit meghajlította, majd miután konstatálta, hogy továbbra se jön le gumi, baltával esett neki a küllőknek és a felninek. Szerencsére így már megtörtént a csoda, lejött a gumi. De sajnos a felni, és a küllők tönkrementek. Bízva a kerékpárszerelő mesterek tudásában bevitte a felnit az első bringaszervizbe, ahol szerencsére megörökítették a remekművet! :-)

 



 

Anyuka kedvence

Jön a kedves Mama szülinapja. Kéne neki valami hasznos, ám kevés pénzből kihozható meglepetés. Hopp, megvan! A mama régi leharcolt csepelbringáját fel kellene újítani. Rozsda ellen jó lesz egy kis házi fényezés. Barna festék éppen van otthon, még a tavalyi kerítés festésből maradt egy kicsi. Néhány mozdulat is már telibe is van fényezve a gépsárkány. Minden részlet gondosan lefújva, fékek, bowdenek, kerekek, ülés, kormány és persze a váz is. Már csak a szerviz marad, amit gondos szerelők el is végeznek. A szerelés után már csak egy dolog nem tetszik... a színe, lehet újra kellene fújni az egész bringát? 

 



 

Lámparögzítés magasiskolája





 

 

Váltóállítás, ahogy a profik csinálják



 

Valami gond van a fékkel... nem fog



 
Hirdetés